net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με γνώμονα τη μέγιστη ασφάλεια του αναβάτη στις καλύτερες τιμές της αγοράς, η εταιρεία Vassalos αντιπροσωπεύει πλέον τη γαλλική Furygan.

Furygan Motion Lab στην εταιρεία Vassalos

Η εταιρεία Vassalos Moto Accessories φέρνει στην Ελλάδα τα ρούχα της Furygan Motion Lab, την πρώτη σειρά ρούχων πλήρως πιστοποιημένη κατά CE.

 
Με γνώμονα τη μέγιστη ασφάλεια του αναβάτη στις καλύτερες τιμές της αγοράς, η εταιρεία Vassalos αντιπροσωπεύει πλέον τη γαλλική Furygan, έναν ήδη αναγνωρισμένο κατασκευαστή στο εξωτερικό για την ποιότητα των υλικών του.

H Furygan, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Νîmes της Γαλλίας, παρουσίασε το 2012 την πρώτη της σειρά ρούχων υπό την ταμπέλα Motion Lab, την πρώτη συλλογή πλήρως συμβατή με τα ευρωπαϊκά πρότυπα αναφορικά με την προστασία των μοτοσικλετιστών. Στα ρούχα που φέρουν την ταμπέλα Furygan Motion Lab έχουν εφαρμοστεί καινοτομίες τελευταίας τεχνολογίας σε επίπεδο υλικών κατασκευής και αποτελούν το επιστέγασμα μηνών εντατικής έρευνας και ανάπτυξης στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στη Νîmes.

Η Furygan αποφάσισε να προχωρήσει στον επανασχεδιασμό της σειράς των προϊόντων της. Σκοπός ήταν να παράγει μια πλήρη συλλογή που μπορούσε να πιστοποιηθεί με CE, σε επίπεδο PPE, Ατομικού Προστατευτικού Εξοπλισμού (Personal Protective Equipment). Επιπλέον, η πολιτική της αυτή φροντίζει και για την καλύτερη δυνατή προστασία σε προσιτές τιμές.

Η γαλλική εταιρεία επένδυσε σε ένα κέντρο καινοτομίας εντός των εργοστασιακών εγκαταστάσεων της, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας αντίστοιχο με αυτό που διαθέτουν τα επίσημα ευρωπαϊκά κέντρα πιστοποίησης και το ονόμασε Motion Lab. Ακολούθως πραγματοποίησε 18 μήνες εντατικές έρευνες ανάπτυξης και αντοχής υλικών, πραγματοποιώντας δοκιμές πάνω στην τριβή, τα σχισίματα, τις διατρήσεις, την εργονομία και τις προσκρούσεις, δοκιμάζοντας τόσο καινοτόμες πρώτες ύλες νέας τεχνολογίας, όσο και τα τελικά της προϊόντα.

Η πρώτη συλλογή που φέρει την ταμπέλα Motion Lab καλύπτει όλες τις χρήσεις: Ρούχα racing σε ύφασμα και δέρμα, μπουφάν urban για καθημερινή χρήση και touring για τα ταξίδια, παντελόνια και γάντια. Οι τιμές ξεκινούν από 169€ για το Summer Vented textile jacket, ενώ η συλλογή περιλαμβάνει προϊόντα μεσαίας και υψηλής κατηγορίας όπως είναι τα Sydney και τα Titan textile jackets και τα Spyder και Hawk leather jackets.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Furygan και την συλλογή Motion Lab, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Vassalos.

Vassalos Moto Accessories
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αμφιθέας 131, Παλαιό Φάληρο, 17563
Τηλ: 210-9322471,
email: [email protected]
www.vassalos.gr (υπό ανακατασκευή)
www.facebook.com/Vassalosmoto

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ