net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Έξτρα εργοστασιακά αξεσουάρ

1.Μαλακό, δερμάτινο Tank Bag, για το ρεζερβουάρ, που δεν ενοχλεί στην οδήγηση, ενώ προσφέρει και έξτρα προστασία από τα στοιχεία της φύσης. Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος, τα 5 κιλά.

2.Αν σας αρέσει το «κακό» μαύρο χρώμα της Nuda, αλλά ζαχαρώνετε και το πίσω αμορτισέρ της Ohlins με το ρυθμιζόμενο ύψος, η Husqvarna το προσφέρει ως έξτρα αξεσουάρ.

3.Η τσάντα αυτή τοποθετείται στη θέση του συνεπιβάτη, καταργώντας τη. Χωράει άνετα ένα full face κράνος, και η Husqvarna δίνει μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος τα 7 κιλά.

4.Εκτός από τις σκληρές βαλίτσες με τις οποίες ήταν εξοπλισμένη η μοτοσικλέτα της δοκιμής, υπάρχουν και μαλακά σαμάρια, με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος τα 6 κιλά το καθένα.

5.Σέλα δύο επιπέδων, χαμηλότερη από τη standard, κατά 10 χιλιοστά. Για να πατάνε πιο εύκολα κάτω, όσοι αναβάτες έχουν ύψος κάτω από 1.70.

6.Έχετε τη Nuda και τσαντίζεστε που δεν σηκώνεται σούζα το ίδιο εύκολα με την «R»; Θέλετε πιο δυνατές επιταχύνσεις; Κανένα πρόβλημα. Ιδού το γρανάζι 16 δοντιών του «R», για να κάνετε δουλειά.

7.Συναγερμός,με δύο τηλεχειριστήρια.

8.Φτιαγμένα από ιταλικό ανθρακόνημα, ως έξτρα αξεσουάρ, θα βρείτε για το Nuda, μπροστινό φτερό, μάσκα, κάλυμμα ρεζερβουάρ, και βάση τελικού εξάτμισης.

9.Τέλος στα κρύα χέρια.Το Nuda διαθέτει και θερμαινόμενα γκριπ, για τις κρύες χειμωνιάτικες βόλτες σας.

10.Ρυθμιζόμενα μαρσπιέ Ergal CNC, όπως φοράει το «R», διατίθενται στον κατάλογο της Husqvarna και για το «απλό» Nuda.

11.Καλό το ατσάλι, καλό το αλουμίνιο, και τα ανθρακονήματα καλά είναι δε λέω, αλλά το τιτάνιο έχει άλλη γοητεία. Ελαφρύ τελικό τιτανίου, ομολογκαρισμένο για το δρόμο, με διαφορετικό χάρτη ανάφλεξης.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ