LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Νικητής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα enduro 2011 είναι ο Γιάννης Παυλίδης με την Huqvarna TE 250.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στην Κορυσσό, κοντά στην Καστοριά.

Ο Γιάννης Παυλίδης δήλωσε ότι ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας και η διαδρομή ήταν εξαιρετική και πολύ απαιτητική.

Πρωταθλητής ο Γ.Παυλίδης και η Husqvarna για το 2011

Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα enduro για φέτος, με νικητή τον Γιάννη Παυλίδη στην κατηγορία Ε1 και έναν ακόμα τίτλο για την Huqvarna TE 250.

 
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στην Κορυσσό, κοντά στην Καστοριά, ενώ οι δυο ειδικές διαδρομές του αγώνα ήταν στημένες ανάμεσα από δυο πλαγιές, μέσα στο δάσος. Ο Γιάννης Παυλίδης με την τετράχρονη Husqvarna ΤΕ 250 ξεκίνησε πολύ δυνατά και «έγραψε» τον καλύτερο χρόνο που του χάρισε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Παυλίδης δήλωσε ότι ήταν ένας ωραίος αγώνας και η διαδρομή ήταν εξαιρετική, καθώς και πολύ απαιτητική. Επίσης ανέφερε πως υπήρχε μεγάλη διαφορά της θερμοκρασίας από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, ωστόσο δεν πτοήθηκε και τερμάτισε πρώτος. Τέλος, φάνηκε αρκετά ενθουσιασμένος για τη νίκη του και ανυπομονεί για τους αγώνες της επόμενης χρονιάς.

Αποτελέσματα κατηγορίας E1, 8ος αγώνας Καστοριά

1. Γιάννης Παυλίδης, Husqvarna,---50:36.092
2. Αλέξης Ζώρας,--- +1:50.202
3. Γιώργος Μανωλίδης,--- +2:48.217

Τελική βαθμολογία Ε1

1. Γιάννης Παυλίδης, Husqvarna ---191 βαθμοί (Πανελλήνιος πρωταθλητής 2011)
2. Αλέξης Ζώρας ---152 βαθμοί
3. Γιώργος Μανωλίδης --- 126 βαθμοί

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ