net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή SYM HD 125 EVO

Τα όργανα της τάξης κοιτούσαν με απορία το άψυχο κορμί της. «Μα πώς μπορεί να συνέβη αυτό;», σκέφτονταν απορημένα. Την ίδια στιγμή από το διπλανό δρομάκι ένα λευκό scooter απομακρυνόταν γοργά και αθόρυβα από τον τόπο του εγκλήματος. Πριν από λίγη ώρα o αναβάτης του είχε καταφέρει κάτι που μέχρι τότε έμοιαζε ακατόρθωτο. Είχε καταφέρει να σκοτώσει την… Κίνηση!

 
Το σκηνικό του εγκλήματος

Η Κίνηση, μετά από χρόνια παρουσίας στους δρόμους της πόλης, έχει μετατραπεί από υποθετική και αφηρημένη ιδέα σε ένα νοήμον κτήνος που τυραννά τους κατοίκους της από το πρωί έως το βράδυ. Αυτοί, αγανακτισμένοι από την ταλαιπωρία που υπόκεινται, αποφασίζουν να προσλάβουν έναν επαγγελματία δολοφόνο για να απαλλαγούν μία και καλή από το βάσανό τους. Οι συστάσεις που τον ακολουθούν είναι εξαιρετικές, καθώς ανάλογες ενέργειές του έχουν στεφθεί με επιτυχία και σε άλλες μεγαλουπόλεις. Κανείς δεν ξέρει ούτε την ηλικία ούτε το φύλο του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει ειδικευτεί στο κλεινόν άστυ, κάτι που φαίνεται και από το όπλο της επιλογής του, από το οποίο άλλωστε διακρίνει κανείς την εμπειρία και την αποτελεσματικότητα ενός… δολοφόνου. Μέσα στην πόλη, οι εμπειρότεροι επιλέγουν κάτι διακριτικό, που δεν τραβάει την προσοχή, είναι μικρό σε διαστάσεις, μπορεί να εξαφανίζεται γρήγορα στα σοκάκια της πόλης, έχει μεγάλη ακτίνα δράσης και είναι αθόρυβο. Το όπλο που ικανοποιούσε τα παραπάνω στοιχεία είναι το νέο SYM HD 125 EVO. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Σωστά καταλάβατε. Σκεφτείτε όμως τι περνάνε όσοι κινούνται στο κέντρο της πόλης καθημερινά και θα δείτε ότι δεν απέχει και πολύ από τα παραπάνω. Ακολουθεί το χρονικό της εκτέλεσης και η απελευθέρωση της πόλης από το ζυγό της Κίνησης!

Περί όπλου ο λόγος

Η όψη του HD είναι σίγουρα μοντέρνα και διακριτική. Στη σέλα του μπορείς εύκολα να φανταστείς από έναν teenager ή μία κοπελίτσα μέχρι έναν τριαντάρη ή κάποιον ηλικιωμένο κύριο που χρησιμοποιεί το EVO για την καθημερινή του μετακίνηση. Ό,τι ακριβώς δηλαδή χρειάζεται και ένας δολοφόνος για να μην ξεχωρίζει από το πλήθος! Το μοντέλο της SYM δεν γυρνάει κεφάλια στο πέρασμά του, αλλά στο φανάρι όλο και κάποια λοξή ματιά θα τραβήξει, ειδικά με το λευκό χρώμα του μοντέλου της δοκιμής που δείχνει να του ταιριάζει απόλυτα. Το συγκεκριμένο χρώμα φαίνεται να είχε αντίκτυπο και στα δύο φύλα, αφού το… ζαχάρωμα ερχόταν και από τις δύο κατευθύνσεις! Το EVO καταφέρνει να ξεχωρίζει θετικά και στον τομέα της ποιότητας κατασκευής. Τα πλαστικά του, η βαφή, αλλά και η συναρμογή τους, βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα και δεν αρκούν παρά μόνο λίγα λεπτά στους ελληνικούς δρόμους για να επιβεβαιωθούν τα παραπάνω.

Περισσότερα για το SYM HD 125 EVO, μπορείτε να βρείτε στο τεύχος Νο23 του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί, στην ύλη του οποίου συμπεριλαμβάνεται η πλήρης και αναλυτική δοκιμή του μοντέλου.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ