net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή Suzuki B-king

Από τη σέλα του, όλα φαντάζουν αρχοντικά. Ανοίγεις το γκάζι και η δύναμη έρχεται πλουσιοπάροχα. Στο φανάρι όλοι σε κοιτούν με δέος και κανείς δε μπει στη διαδικασία να σε αμφισβητήσει. Το νέο B-King βρίσκεται εδώ για να κλέψει τις εντυπώσεις και να προσφέρει επιδόσεις.

 
Το project της Suzuki που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2001 στο Tokyo Motor Show με το όνομα B-King είχε τραβήξει από τη πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον του κόσμου πάνω του.
Το πρωτότυπο ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, μιας και σε κάθε μεγάλη διοργάνωση συντρόφευε το περίπτερο της Suzuki.

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η διαρκής ενασχόλησή του ειδικού Τύπου για τη μοτοσικλέτα παρέμενε αναλλοίωτη όλα αυτά τα χρόνια, στοιχεία που έδωσαν το έναυσμα στη Suzuki για την παραγωγή του.

Τα μηχανικά του μέρη σε μεγάλο βαθμό τα κληρονομεί από το καινούργιο Hayabusa, γεγονός που δικαιολογεί την καθυστέρηση της παραγωγής του περιμένοντας το Hayabusa δεύτερης γενιάς να ολοκληρωθεί και να μην αποκαλύψει πρόωρα τα τεχνικά του στοιχεία.

Η μοτοσικλέτα ξεχειλίζει από δυναμικά χαρακτηριστικά και επιβάλλεται από όπου και να περάσει. Φυσικά, αν και εντυπωσιακή, ακόμα και στα χαρτιά, κλέβει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή που ο οδηγός ανέβει στη σέλα της.
Μάθετε περισσότερα για το νέο μεγάλο γυμνό της Suzuki, στο τεύχος (25/07) Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ