net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή Buell XB 12S TT

¶λλη αντίληψη, διαφορετική κουλτούρα και ένα σπινθηροβόλο μυαλό (Erick Buell) είναι μερικά από τα συστατικά στοιχεία που κρύβονται πίσω από την δημιουργία του Buell XB 12S TT. Μιας μοτοσικλέτας που απαιτεί χρόνο και ανοιχτό μυαλό για να μπορέσεις να την καταλάβεις και να την χαρείς!

 
Το Buell XB 12S TT για το δυτικό κόσμο, σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει στην Αμερική, είναι μία αιρετική κατασκευή. Απαρτισμένη από συγκρουόμενα στοιχεία, ταυτότητα που μπερδεύει και μεγαλοπρεπή χαρακτηριστικά στο πιο συρρικνωμένο δίκυκλο του κόσμου (τηρούμενων των αναλογιών της χωρητικότητας του κινητήρα του).

Το TT είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί και γι’ αυτό μπορεί να καυχιέται και να κάνει οτιδήποτε σταθεί δίπλα του να κοκκινίζει. Το μίνιμαλ “κορμί” του κρύβει στα σπλάχνα του ένα τεράστιο δικύλινδρο κινητήρα της Harley – Davidson θέτοντας τα πρώτα αλληλοσυγκρουόμενα στοιχεία του χαρακτήρα του.

Ιδιαίτερα προχωρημένο σε αντίληψη και καινοτομίες στην κατασκευή του και έναν κινητήρα που οι βαλβίδες παίρνουν κίνηση από ωστήρια! Δεύτερο στοιχείο αντικρουόμενων χαρακτηριστικών. Το Buell είναι πραγματικά ιδιαίτερο και απαιτεί ανάλογη χρήση. Αρχικά προσπαθείς να το καταλάβεις, στη συνέχεια εξοικοιώνεσαι με τον τρόπο που λειτουργεί και δουλεύει και στο τέλος αρχίζεις να εθίζεσαι σε αυτό.
Μάθετε περισσότερα για το Buell XB 12S TT στο τεύχος (25/07) Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ