net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Aprilia SXV 4.5 με 9 χιλιάρικα

Με την παρουσίαση των SXV και RXV η Aprilia έδειξε πως έχει περάσει σε μια άλλη διάσταση. Η γκάμα της χρόνια περιελάμβανε τα εκρηκτικά mille και Tuono, διέθετε τα καθημερινά σκούτερ, τα μεσαία Strada, ήθελε όμως και κάτι ακόμα, κάτι ξεχωριστό, μοτοσικλέτα δίχως αντίπαλο!

 
Το SXV 4.5 το είχαμε γνωρίσει μέσα στις πίστες, μιας και μέχρι σήμερα όλες οι παρουσιάσεις του είχαν γίνει εκεί, η απορία μας όμως μεγάλωνε για το πώς αυτή η μοτοσικλέτα θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στην καθημερινή χρήση. Την είχαμε ‘‘λιγουρευτεί’’ μα ήταν τόσο εκρηκτική η αύρα της που δε θέλαμε να πιστέψουμε πως η μοτοσικλέτα είναι μονάχα για πίστα, αλλά σαν μελλοντικοί ιδιοκτήτες θα μπορούσαμε να τη χρησιμοποιούμε κάθε μέρα, να τη στήνουμε στο πανέμορφο σταντ και να τη χαζεύουμε ώρες πίσω από το τζάμι που θα πίναμε καφέ.

Το SXV είναι ένα δίκυκλο ελευθέρου χρόνου και εκτόνωσης, που αν και η κατασκευή του έχει βλέψεις στην αγωνιστική χρήση, έχει στοιχεία που το κάνουν ανεκτό και διασκεδαστικό για την καθημερινή χρήση. Ο κινητήρας και οι αναρτήσεις όπως και τα φρένα, αν και είναι κατασκευασμένα με σκοπό τις πίστες, συνεργάζονται άριστα και δουλεύουν στο δρόμο, αρκεί το ζητούμενο να μην είναι μια χαλαρή βόλτα.
Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος (03/07) του περιοδικού Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ