net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Moto Guzzi Breva 850

Να τελικά μία μοτοσικλέτα με την οποία δε θα κάνεις συμβιβασμούς στις ανάγκες σου παρ’ όλες τις 365 μέρες του χρόνου! Μία μοτοσικλέτα η οποία θα σου δείξει μία άλλη, πιο…ήρεμη, πιο συναρπαστική πλευρά της δίτροχης ζωής. Όλα αυτά βέβαια μόνο για τους φανατικούς της ιταλικής φίρμας!

 
Υπάρχουν ένα σωρό μοτοσικλέτες αυτή τη στιγμή στην αγορά, σε πληθώρα κυβικών και σε ποικιλία τιμών. Άλλες φθηνότερες και άλλες ελάχιστα ακριβότερες από το Breva 850. Άλλες…καλύτερες και άλλες…χειρότερες, τόσο σε μεμονωμένους τομείς, όσο και σε γενικότερα πλαίσια. Πιστέψτε μας όμως, δεν υπάρχει καμία η οποία να σε χαλαρώνει τόσο πολύ και να σου θυμίζει συνεχώς ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα στην οδήγηση από τα «ξυσίματα», τα endo και τις σούζες!

Μία μοτοσικλέτα σίγουρα διαφορετική από τις άλλες! Ο τρόπος οδήγησης ταιριάζει περισσότερο σε εκείνους που δε ζητάνε και πολλά πράγματα από ένα «γυμνό», αλλά ξέρουν να απολαμβάνουν τις βόλτες και το…τοπίο καλύτερα από τους άλλους! Ένα μοντέλο-κουτί για όσους χρειάζονται ένα δυνατό δίτροχο, τόσο για κάθε μέρα όσο και για ταξίδια και δε θέλουν ούτε σε κυβικά να κάνουν συμβιβασμούς, αλλά ούτε και να διαλέξουν scooter.

Διαβάστε περισσότερα για τη δοκιμή στο τεύχος (25/06) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ