• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Share

Test καινούργιων

Test καινούργιων
Lifan S-Ray 125
Αναρτήσεις
Διαβάστηκε από 46666 αναγνώστες
Ανάμεικτα συναισθήματα
Όλα τα πακέτα διακοπών και όλοι οι προορισμοί δε μπορεί να είναι κατάλληλοι για όλους, σωστά; Άλλος θέλει νησί, άλλος όχι, κάποιος θα περάσει τις διακοπές του στη χλιδή και κάποιος οικονομικά, άλλος θα καλομάθει σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων και άλλος θα έρθει κοντά στη φύση με ελεύθερο κάμπινγκ.
Τα πίσω αμορτισέρ θα ετοιμαστούν να παραπονεθούν πρώτα υπό πίεση, θα τα προλάβουν, όμως, τα ελαστικά.
Σε ένα οικονομικό scooter 125 κ.εκ., όπως το Lifan S-Ray δεν περιμένεις μη συμβατικές λύσεις στον τομέα των αναρτήσεων - ούτε καν ρυθμίσεις. Έτσι και στο S-Ray, συναντάμε ένα τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και διπλό αμορτισέρ χωρίς καμία ρύθμιση πίσω. Σε πείσμα της αρμονίας που διακρίνει το scooter, οι δύο αναρτήσεις έχουν διαφορετικό χαρακτήρα. Το πιρούνι είναι σχετικά σκληρό και αρκετά άκαμπτο. Η πληροφόρηση που παρέχει είναι ελλιπής, ενώ, εξαιτίας της σκληρότητάς του, θα κοπανήσει συχνά σε λακκούβες ή σαμάρια.
Τα πίσω αμορτισέρ, από την άλλη, είναι πιο μαλακά και φροντίζουν για την άνεση. Ακόμη και επιφορτισμένα με το επιπλέον βάρος ενός συνεπιβάτη θα αποδειχθούν άνετα και θα κοπανήσουν σε σπάνιες περιπτώσεις.
Όσον αφορά στη συμπεριφορά τους σε πιο σβέλτη οδήγηση, το πιρούνι θα τα καταφέρει λίγο καλύτερα από τα πίσω αμορτισέρ κάτω από πίεση, το όριο, όμως, θα έρθει σύντομα εξαιτίας όχι των αναρτήσεων, αλλά των ελαστικών.

 
 Οι καταλληλότερες διακοπές
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Αισθητική
Κινητήρας
Φρένα
Αναρτήσεις
Χώροι / Άνεση
Οδηγώντας
Συμπέρασμα
Τιμή- Τεχνικά χαρακτηριστικά- Πλαίσιο-Αναρτήσεις-Φρένα- Εξοπλισμός- Βαθμολογία