• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Share

Test καινούργιων

Test καινούργιων
Οι καταλληλότερες διακοπές
Lifan S-Ray 125
Διαβάστηκε από 46672 αναγνώστες
Όλα τα πακέτα διακοπών και όλοι οι προορισμοί δε μπορεί να είναι κατάλληλοι για όλους, σωστά; Άλλος θέλει νησί, άλλος όχι, κάποιος θα περάσει τις διακοπές του στη χλιδή και κάποιος οικονομικά, άλλος θα καλομάθει σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων και άλλος θα έρθει κοντά στη φύση με ελεύθερο κάμπινγκ.
Όλα τα πακέτα διακοπών και όλοι οι προορισμοί δε μπορεί να είναι κατάλληλοι για όλους, σωστά; Άλλος θέλει νησί, άλλος όχι, κάποιος θα περάσει τις διακοπές του στη χλιδή και κάποιος οικονομικά, άλλος θα καλομάθει σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων και άλλος θα έρθει κοντά στη φύση με ελεύθερο κάμπινγκ.
Και αυτές οι διαφορετικές επιλογές θα εξαρτηθούν από τον οικονομικό τομέα, αλλά όχι μόνο από αυτόν. Μπορεί να είναι θέμα συνήθειας ή καθαρά γούστου. Γιατί δεν πιστεύω πως όλοι θεωρούν ιδανικές διακοπές μια σουίτα πολυτελείας στο Σαν Τροπέ. Υπάρχουν πολλοί που επιθυμούν κάτι απλό, χωρίς να το επιλέγουν πάντα για οικονομικούς λόγους. Παρόμοια με την επιλογή ενός πακέτου διακοπών μοιάζει να είναι και η επιλογή ενός νέου δικύκλου. Εκτός κι αν όλα τα παραπάνω δε βγάζουν κανένα νόημα, οπότε απλά εγώ χρειάζομαι διακοπές και τις ονειρεύομαι παντού. Μην απορρίψετε όμως, τόσο γρήγορα τα όσα γράφω - δώστε μου ακόμη μια ευκαιρία. Για παράδειγμα, όταν κάποιος αγοράζει μια μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα, είναι καθαρά οικονομικοί οι λόγοι; Σίγουρα αποτελούν το μεγαλύτερο παράγοντα της απόφασης, αλλά μπορεί να τον βολεύει καλύτερα στο κέντρο, να θεωρεί ότι ένα μεγαλύτερου κυβισμού μοντέλο είναι και μεγαλύτερη ευθύνη και πολλά άλλα. Όπως ανέφερα και παραπάνω, όμως, οι οικονομικοί λόγοι σίγουρα υπάρχουν εκεί και παίζουν και σημαντικό ρόλο. Και κλείνω αυτό το παράδειγμα μου, με το scooter που μας απασχολεί (εκτός από εκείνες τις διακοπές) σε αυτές τις σελίδες. Το S-Ray της Lifan είναι ένα scooter οικονομικό που σίγουρα ευνοεί την τσέπη του αναβάτη του, αλλά μπορεί κάποιος να το επιλέξει και για άλλους λόγους, εκτός του οικονομικού. Μπορεί, λοιπόν, να παρομοιαστεί με ένα πακέτο διακοπών, το οποίο θα επιλέξουν κυρίως αυτοί που επιθυμούν κάτι οικονομικό (το S-Ray, εκτός από χαμηλή τιμή απόκτησης και κατανάλωση, διαθέτει και εγγύηση πέντε ετών!), αλλά όχι αποκλειστικά αυτοί.

Λεπτομερώς
• Το S-Ray διαθέτει και παροχή ρεύματος 12V, για το κινητό.
• Ανοίγοντας τη σέλα, το αισθητικό αποτέλεσμα του κάτω μέρους της είναι απογοητευτικό, καθώς είναι λευκό και "φτηνό" πλαστικό.
• Το S-Ray θα σηκωθεί με μεγάλη ευκολία στο κεντρικό σταντ.
• Οι καθρέφτες κάνουν καλά τη δουλειά τους, παρά τον μινιμάλ σχεδιασμό.
• Τα μαρσπιέ του συνεπιβάτη ανοίγουν αυτόματα με την πίεση των εκατέρωθεν κουμπιών.
• Η κόρνα είναι δυνατή και η ειδοποίηση (οπτική και ηχητική) των φλας
φροντίζει να μην τα ξεχνάς ανοιχτά.
• Οι βαλβίδες των ελαστικών έχουν φορά προς τα έξω για μεγαλύτερη ευκολία κατά τον έλεγχο πίεσης.

Όλα τα πακέτα διακοπών και όλοι οι προορισμοί δε μπορεί να είναι κατάλληλοι για όλους, σωστά; Άλλος θέλει νησί, άλλος όχι, κάποιος θα περάσει τις διακοπές του στη χλιδή και κάποιος οικονομικά, άλλος θα καλομάθει σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων και άλλος θα έρθει κοντά στη φύση με ελεύθερο κάμπινγκ. Όλα τα πακέτα διακοπών και όλοι οι προορισμοί δε μπορεί να είναι κατάλληλοι για όλους, σωστά; Άλλος θέλει νησί, άλλος όχι, κάποιος θα περάσει τις διακοπές του στη χλιδή και κάποιος οικονομικά, άλλος θα καλομάθει σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων και άλλος θα έρθει κοντά στη φύση με ελεύθερο κάμπινγκ.
 
 Οι καταλληλότερες διακοπές
Αισθητική
Κινητήρας
Φρένα
Αναρτήσεις
Χώροι / Άνεση
Οδηγώντας
Συμπέρασμα
Τιμή- Τεχνικά χαρακτηριστικά- Πλαίσιο-Αναρτήσεις-Φρένα- Εξοπλισμός- Βαθμολογία