• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Share

Πρώτη Επαφή

Πρώτη Επαφή
KTM EXC γκάμα 2012
500 EXC
Διαβάστηκε από 44834 αναγνώστες
Πολλά βήματα μπροστά
Τις καλύτερες εντυπώσεις αποκομίσαμε από την παρουσίαση των νέων ΚΤΜ EXC. Οδηγική συμπεριφορά υψηλού επιπέδου και νέα μοντέλα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν.
Θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολο στην οδήγηση είναι το 500 EXC!
Ανέκαθεν οι τετράχρονες enduro μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, ήταν πληθωρικές σε δύναμη, με ροπή που τέντωνε τα χέρια στο άνοιγμα του γκαζιού. Με το νέο μοντέλο της ΚΤΜ, 500 EXC, βάλθηκε να αλλάξει τα δεδομένα στην Ε3. Αν και ο ακριβής κυβισμός δεν άλλαξε (510,4cc) η αίσθηση που έχεις είναι ότι οδηγείς μικρότερου κυβισμού μοτοσικλέτα. Το 500 EXC δέχτηκε τις αλλαγές του 450 EXC όσον αφορά στον κινητήρα. Ύστερα από προσεκτικές και μελετημένες αλλαγές, τα κινούμενα μέρη μειώθηκαν σε βάρος κατά 20% (15% στο 450 EXC) και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Αν δεν υπήρχε το αυτοκόλλητο 500 EXC, εύκολα το πέρναγες για μικρότερου κυβισμού μοτοσικλέτα. Ο τρόπος που αλλάζει κατεύθυνση, ειδικά σε κλειστά μονοπάτια, σίγουρα δε θυμίζει 500 κυβικά. Ο τρόπος που "πατάει" η μοτοσικλέτα στο χώμα εντυπωσιάζει. Το μοτέρ είναι εύστροφο και σε συνδυασμό με τη γλυκιά ροπή, βάζει όλη τη δύναμη στο χώμα. Οι αναρτήσεις παίζουν κι αυτές μεγάλο ρόλο στην τόσο καλή συμπεριφορά του 500 EXC, καθώς το στήσιμο της μοτοσικλέτας βοηθάει στις απολαυστικές επιταχύνσεις.
Η ΚΤΜ έκανε ένα τεράστιο βήμα μπροστά παρουσιάζοντας το νέο 500 EXC, καθώς πρόκειται για ένα enduro με φοβερή απόκριση στο γκάζι που συμμετέχει στην Ε3 κατηγορία, αλλά με αίσθηση και συμπεριφορά που θυμίζει πιο μικρή μοτοσικλέτα.

 
 Η ανανεωμένη γενιά EXC της KTM δείχνει το δρόμο
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
250 EXC-F
350 EXC-F
450 EXC
500 EXC
300 EXC
200 EXC
125 EXC
Στο Il Chioco με ειδική άδεια!
Τεχνικά χαρακτηριστικά