• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Share

Πρώτη Επαφή

Πρώτη Επαφή
KTM EXC γκάμα 2012
300 EXC
Διαβάστηκε από 44858 αναγνώστες
Κάνει τα δύσκολα εύκολα
Τις καλύτερες εντυπώσεις αποκομίσαμε από την παρουσίαση των νέων ΚΤΜ EXC. Οδηγική συμπεριφορά υψηλού επιπέδου και νέα μοντέλα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν.
Ένα μέρος της διαδρομής όπου έγινε η δοκιμή, περιελάμβανε ένα απαιτητικό ανηφορικό μονοπάτι. Ακολουθούσαν ανηφορικά βράχια για μερικά μέτρα και κατόπιν συνεχιζόταν το μονοπάτι πάντα με κάθε είδους πέτρα, σαθρή ή όχι. Δύσκολο πέρασμα που εκτός από την αντοχή του αναβάτη, δοκίμασε και τις αντοχές της μοτοσικλέτας.
Τις καλύτερες εντυπώσεις αποκομίσαμε από την παρουσίαση των νέων ΚΤΜ EXC. Οδηγική συμπεριφορά υψηλού επιπέδου και νέα μοντέλα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν.
Πλήρως επανασχεδιασμένος είναι ο συμπλέκτης των νέων ΚΤΜ. Μικρότερος σε διαστάσεις και με πιο ελαφριά αίσθηση στη μανέτα.
Όταν ήρθε η σειρά του 300 EXC να κάνω τη διαδρομή, αισθάνθηκα πραγματικά σαν "παγκόσμιος" καθώς ανέβηκα με τη μοτοσικλέτα χωρίς την παραμικρή δυσκολία! Ελάχιστο γκάζι, γλυκιά ροπή και το 300 EXC να περνάει το δύσκολο παρατεταμένο κομμάτι χωρίς ζόρι, ούτε για τη μοτοσικλέτα, αλλά ούτε και για εμένα. Σε τέτοιου είδους δυσκολίες, είναι απλά άπαιχτο. Κάνει τα δύσκολα εύκολα με το χαρισματικό μοτέρ και τις μαλακές αναρτήσεις του. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι η πιο δημοφιλής μοτοσικλέτα για hardcore enduro. Στα ανοιχτά κομμάτια είναι σταθερό με φοβερά φρένα, και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν λείπει το γκάζι από αυτή τη μοτοσικλέτα.
Αλλαγές στα δίχρονα EXC
• Νέο πλαίσιο (στην έδραση του αμορτισέρ)
• Νέο αλουμινένιο ψαλίδι
• Νέο PDS αμορτισέρ
• Νέοι τροχοί
• Διαφορετικό σχήμα στο φιλτροκούτι
• Νέα σχεδίαση στη μανιβέλα (80 γρ. ελαφρύτερη)

 
 Η ανανεωμένη γενιά EXC της KTM δείχνει το δρόμο
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
250 EXC-F
350 EXC-F
450 EXC
500 EXC
300 EXC
200 EXC
125 EXC
Στο Il Chioco με ειδική άδεια!
Τεχνικά χαρακτηριστικά