net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η SYM αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες παγκοσμίως.

Η SYM έχει επεκταθεί και στην παραγωγή μικρών φορτηγών οχημάτων.

Αγοράζω SYM

Η SYM αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως. Αυτό οφείλεται σε αρκετούς παράγοντες που αναλύουμε παρακάτων.

 

Πρώτον, διαθέτει μια μεγάλη γκάμα οχημάτων (κυρίως scooter), με αποτέλεσμα ο κάθε αναβάτης να βρίσκει κάτι που να του ταιριάζει. Δεύτερον, τα οχήματά της, συνδυάζουν την οικονομία με την ποιότητα κατασκευής, ώστε ο καταναλωτής να είναι διπλά κερδισμένος. 

Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Ταϊβάν το 1954 και από τότε έχει επιδοθεί στο σχεδιασμό και στην κατασκευή μοτοποδηλάτων, μοτοσικλετών, scooter, ATV, ακόμη και αυτοκινήτων! Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, όραμα της εταιρείας είναι να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια αγορά δικύκλου προσφέροντας προϊόντα με τεχνολογικές καινοτομίες και σεβασμό στο περιβάλλον παρέχοντας ταυτόχρονα υπηρεσίες after sales υψηλού επιπέδου στον πελάτη.

Η φήμη της SYM έχει εξαπλωθεί πλέον σχεδόν σε όλο τον κόσμο και η αύξηση στις πωλήσεις της μοιάζει να είναι συνεχόμενη και σταθερή.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στην Ελλάδα. Η SYM αντιπροσωπεύεται στη χώρα μας από την εταιρεία Γκοργκόλης Α.Ε. και οι Έλληνες αναβάτες που έχουν εμπιστευθεί ένα από τα scooter ή ATV της εταιρείας είναι χιλιάδες. 

Η SYM στον κόσμο 

1954: Ιδρύεται η εταιρεία στην Ταϊβάν.

1962: Ξεκινά η παραγωγή μοτοποδηλάτων και επιβατηγών αυτοκινήτων με τη συνεργασία της Honda Motor Co., Ltd. της Ιαπωνίας.

1994: Η παραγωγή των μοτοσικλετών SYM ξεπερνάει τις 5 εκατομμύρια μονάδες.


1995: Η SYM αποκτά πιστοποίηση ISO 9001 για τα μοτοποδήλατα και ISO 9002 για τα αυτοκίνητα.


1998:
Οι εγκαταστάσεις του εργοστάσιου στην πόλη Hsinchu πιστοποιούνται με ISO 14001.

2002: Επέκταση συνεργασίας της SYM στον τομέα παραγωγής αυτοκινήτου, σε συνεργασία με την εταιρεία Hyundai.

2004: Η επιτυχία της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο συνεχίζεται. Η SYM πραγματοποιεί εξαγωγές σε περισσότερες από 30 χώρες.

2005: Η ανάπτυξη της SYM συνεχίζει ακάθεκτη και οι ανάγκες που προκύπτουν καλύπτονται από 2.100 εργαζόμενους.

2007: Ενισχύεται η κατάληψη της ευρωπαϊκής αγοράς, με την ίδρυση και εγκατάσταση υποκαταστημάτων σε Ιταλία και Γερμανία για αρτιότερη κάλυψη των πωλήσεων της Ευρώπης.

2008-9: Η SYM αναδεικνύεται στην εταιρία scooter με την μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων.

2011: Επέκταση της SYM στην παραγωγή αυτοκινήτων.

Η SYM στην Ελλάδα

Η SYM αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την εταιρεία Γκοργκόλης Α.Ε., η οποία έχει συνεχή παρουσία στην ελληνική αγορά δίτροχων από το 1947 και αποτελεί συνέχεια της τελευταίας ελληνικής εταιρείας κατασκευής δικύκλων, Mego. Η ίδια εταιρεία αντιπροσωπεύει και διαθέτει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά, εκτός από τα μοντέλα της SYM, προϊόντα των brands Modenas και Daytona Motors.

Ο συνδυασμός των επιτυχημένων εταιρειών που αντιπροσωπεύει, παράλληλα με την έμφαση που δίνεται στην υποστήριξη μετά την πώληση έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή την εταιρεία Γκοργκόλης, η οποία έχει καταταχθεί πρώτη σε πωλήσεις στην Ελλάδα, στην κατηγορία μέχρι 250 κ.εκ., τη δημοφιλέστερη στη χώρα μας.Η εταιρεία, ξεκίνησε το 2008 και την προώθηση των προϊόντων SYM σε Βουλγαρία, Σκόπια και Κύπρο (στην τελευταία, η SYM αναδείχθηκε το 2009 η πρώτη σε πωλήσεις εταιρεία), ενώ το 2011 ανέλαβε την αντιπροσωπεία της SYM και στη Ρουμανία.Αξίζει, τέλος, να αναφέρουμε ότι η SYM ήρθε το 2010 πρώτη στην κατάταξη ταξινομήσεων των scooter στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ.


Οι καινοτομίες της Γκοργκόλης Α.Ε.

•Είναι η πρώτη που παρουσίασε στην Ελλάδα παπί 50 κ.εκ. με τηλεσκοπικό εμπρόσθιο πιρούνι και εμπρόσθιο δισκόφρενο.

•Είναι επίσης, η πρώτη που παρουσίασε παπί με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, οπίσθιο δισκόφρενο και 2 χρόνια εγγύηση.

•Η εταιρεία παρουσίασε πρώτη στην Ευρώπη παπί με αποθηκευτικό χώρο   κράνους.

•Τέλος, είναι η πρώτη που καθιέρωσε άτοκα προγράμματα χρηματοδότησης στο χώρο του δικύκλου και, με το πρόγραμμα Modenas και ξένοιασες είναι η πρώτη που προσέφερε στον καταναλωτή πρόγραμμα δωρεάν ανταλλακτικών για 25.000 χλμ.. 

Επέκταση και στο αυτοκίνητο!

Η SYM, εδώ και μήνες έχει επεκταθεί και στην παραγωγή μικρών φορτηγών οχημάτων. Με το νέο μοντέλο Τ1000, φιλοδοξεί να εδραιώσει την παρουσία της στις ασιατικές αγορές. Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν είναι γνωστό αν είναι στις προθέσεις της εταιρείας να επεκτείνει τις πωλήσεις των αυτοκινήτων και στην Ευρωπαϊκή αγορά.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ