Οι εν λόγω φήμες προέρχονται από το γερμανικό περιοδικό Motorrad, οι συντάκτες του οποίου πιστεύουν πως θα δούμε το νέο αυτό μοντέλο στην έκθεση της Intermot το ερχόμενο φθινόπωρο. Ήδη, οι Γερμανοί έχουν βαφτίσει το νέο μοντέλο S 1000 F και πιστεύουν ότι θα αποτελεί ουσιαστικά ένα ντυμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των μεγάλων ταξιδιών S 1000 R (το οποίο έχει βασιστεί, φυσικά, στο sport S 1000 RR).
Ο κινητήρας του νέου μοντέλου, λοιπόν, θα έχει παρόμοιες ρυθμίσεις με αυτόν του βαυαρικού streetfighter, ενώ η εργονομία του θα προσαρμοστεί στις ανάγκες των ταξιδιών. Επιπλέον, σύμφωνα με το Motorrad, το S 1000 F θα διαθέτει γκάζι ride-by-wire, επιλογή χαρτογράφησης, ABS και traction control, μεταξύ άλλων.
Από εκεί και πέρα, το στοίχημα για τη BMW είναι να διαφοροποιήσει το νέο μοντέλο της (αν, βέβαια, επιβεβαιωθεί) από τον… εσωτερικό ανταγωνισμό. Το γυμνό S 1000 R διαθέτει πολλά αξεσουάρ στον προαιρετικό εξοπλισμό του, τα οποία μπορούν να του δώσουν τουριστικές δυνατότητες. Και στη βαυαρική γκάμα υπάρχουν ήδη τέσσερα μοντέλα διαφορετικών κυβισμών, τα οποία φημίζονται για τις ταξιδιωτικές τους δυνατότητες: τα F 800 GT, R 1200 GS, K 1300 S και K 1600 GT.
Πιθανότατα, λοιπόν, το νέο μοντέλο θα έχει διαφορετικό χαρακτήρα από τα παραπάνω, ο οποίος θα θυμίζει περισσότερο μοντέλα όπως το Ducati Multistrada.
Όρια ταχύτητας, AI κάμερες και νέος ΚΟΚ: Γιατί οι οδηγοί λένε ότι το σύστημα δεν εφαρμόζεται
Ducati Multistrada V4S Radar 2025 - Test
Suzuki: Ειδικές εκδόσεις για GSX-8S, DR-Z4 SM και V-Strom 800 από την Αυστρία
125άρια με TCS και τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα
Daytona Invador 125: Με Top Box στο βασικό εξοπλισμό και αυτονομία 440 χλμ.
Test-Μπαλακλάβες Oxford για όλες τις καιρικές συνθήκες
Ιστορικό Honda CB750 του 1968 πωλήθηκε για 285.000 δολάρια
Best Moto 2026 – Υποστηρικτής του θεσμού η Motul
Κίνδυνοι στους δρόμους από «πειραγμένα» ηλεκτρικά δίκυκλα
Κλοπή καυσίμων στα πρατήρια: Πώς οδηγοί πλήρωναν βενζίνη που δεν έμπαινε ποτέ
Τέλη κυκλοφορίας: Νέα απάτη με SMS σε εξέλιξη – Στο στόχαστρο ιδιοκτήτες οχημάτων
mototriti.gr | Ταυτότητα
Επωνυμία Επιχείρησης: AUTO ΤΡΙΤΗ ΑΕ
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Αμαρουσίου 14 - Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 141 22
Νομική Μορφή: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Α.Φ.Μ.: 998384177
Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 211 1085500
Ιστοσελίδα: www.mototriti.gr
Διοικητικά Στελέχη
Ιδιοκτήτες & Κύριοι Μέτοχοι: Δανάη Τριανταφύλλη Δάφνη Τριανταφύλλη
Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής: Νίκος Καρανάσιος
Διευθυντής σύνταξης: Παναγιώτης Σιώπης
Διαχειριστής ονόματος τομέα: ΑUTO ΤΡΙΤΗ Α.Ε.