Zef Eisenberg: Δεν κατάφερε το ρεκόρ…

…ωστόσο άγγιξε τα 283 χιλιόμετρα την ώρα στον πάγο! Διαβάστε για την προσπάθεια ρεκόρ του Αμερικανού.

Ο Zef Eisenberg, πήγε μέχρι την Σουηδία και τον αγώνα Speed Weekend στην Arsunda, με έναν υψηλό στόχο στο μυαλό του: Να αγγίξει τα 200 μίλια ή 320 χλμ/ώρα στον πάγο, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 187,5 μιλίων την ώρα (302 χλμ/ώρα). Ωστόσο, ο Eisenberg τελικά αντιμετώπισε δυσκολίες που δεν του επέτρεψαν να αγγίξει την επίδοση αυτή και έτσι, ο αγωνιζόμενος πέτυχε «μόλις» 176 μίλια ή 283 χιλιόμετρα την ώρα. 

Η προσπάθεια του Eisenberg έγινε με μια ειδικά διασκευασμένη Suzuki Hayabusa με Turbo, η οποία φτάνει αισίως του 350 ίππους περίπου, στην οποία χρησιμοποίησε ελαστικά με καρφιά και ενισχυμένο σκελετό, που επιμελήθηκε ο ίδιος. Ωστόσο, τα ελαστικά αυτά του δημιούργησαν τελικά πρόβλημα, καθώς σε κάθε προσπάθεια για ρεκόρ, καταστράφηκαν! Μάλιστα, λόγω της βίαιης διάλυσής τους, προκάλεσαν και ζημιές στην Hayabusa του Eisenberg, ο οποίος έκανε και μια προσπάθεια με μια άλλη μοτοσυκλέτα για το ρεκόρ.

Δυστυχώς το κοντέρ ανήλθε μέχρι τα 283 χιλιόμετρα την ώρα για τον Eisenberg, o οποίος δεν έδειχνε να πτοείται και απόλαυσε την συμμετοχή του, στο κλειστό ράλλυ Speed Weekend της Σουηδίας. Περιμένουμε να δούμε, αν θα ανακοινώσει νέα του σχέδια.