Λόγω της νέας σχεδίασης του υποπλαισίου, ο αποθηκευτικός χώρος έχει μεγαλώσει και μπορεί να φιλοξενήσει δύο jet κράνη ή ενα full face και διάφορα μικροαντικείμενα.

Η φαρδιά σέλα προσφέρει άνεση για δύο άτομα αφού διαθέτει αρκετό χώρο και για τον συνεπιβάτη.

Aνεση – Εργονομία: Σπορ πολυτέλεια

Η θέση οδήγησης είναι επικεντρωμένη στο σπορ χαρακτήρα, και  τοποθετεί το σώμα πάνω και όχι μέσα στο scooter, προδιαθέτοντας τον αναβάτη να κινείται σε γρήγορους ρυθμούς, ενώ είναι όσο άνετο χρειάζεσαι ώστε να απολαμβάνεις τη βόλτα στην πόλη ή στο ταξίδι χωρίς να πιάνεσαι. Σε αυτό συμβάλλουν η επαρκής  προστασία από τον αέρα χάρη  στο σχεδιασμό  του φέρινκ και της ζελατίνας, οι  αρκετές θέσεις για τα πόδια και η σέλα που είναι άνετη τόσο για τον οδηγό όσο και για τον συνεπιβάτη. Βρίσκεται στα 800 χιλ από το έδαφος, όμως, λόγω του φάρδους της, ίσως δυσκολέψει τους βραχύσωμους αναβάτες να πατήσουν και με τα δύο πόδια στο έδαφος. 

Χάρη στην νέα σχεδίαση, ο φωτιζόμενος αποθηκευτικός χώρος κάτω από αυτήν, είναι ικανός να φιλοξενήσει δύο κράνη τύπου jet ή ένα full face και διάφορα μικροαντικείμενα που χρειάζονται στην καθημερινότητα.  Επιπλέον υπάρχει ένας αποθηκευτικός χώρος  με παροχή ρεύματος, στο ντουλαπάκι  του επάνω μέρους της ποδιάς  που κλειδώνει πατώντας το κουμπί  που υπάρχει στο τιμόνι. Ο πίνακας οργάνων αποτελείται από δύο αναλογικούς δείκτες για το ταχύμετρο και το στροφόμετρο, που συνδυάζονται με μία ψηφιακή οθόνη TFT. Έτσι, παρέχονται στον αναβάτη  όλες  οι απαραίτητες πληροφορίες, όπως τρέχουσα και μέση κατανάλωση καυσίμου, μερικός και ολικός χιλιομετρητής , εξωτερική θερμοκρασία και ενδείξεις για τη λειτουργία του Traction Control και του D-MODE (λειτουργία απόδοσης κινητήρα). Οι ευκολίες δεν σταματούν εδώ, αφού εκτός από το σύστημα Smart Key που σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς και να κλειδώνεις το TMAX χωρίς να βγάζεις το κλειδί από την τσέπη, έχεις και τη δυνατότητα  σύνδεσης  του  smartphone  με το scooter (μόνο στις εκδόσεις SX και DX). 

Χάρη στην εφαρμογή TMAX Connect με το ενσωματωμένο σύστημα GPS, μπορείς να έχεις  πρόσβαση σε ακόμα περισσότερες πληροφορίες, όπως η δυνατότητα παρακολούθησης του scooter, η απομακρυσμένη λειτουργία κόρνας και φλας, η ειδοποίηση υπερβολικής ταχύτητας και  οι αναφορές γεωγραφικών ορίων και διαδρομής σε όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης. Επίσης, στον μακρύ κατάλογο των αξεσουάρ, υπάρχει και το σύστημα αερόσακου της  Dainese D-air, που τοποθετείται στο τιμόνι και προστατεύει τους επιβαίνοντες σε περίπτωση ατυχήματος.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ