net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, ΕΛΠΙΔΑ, θα στηρίξει το νέο έτος το Vstrom Hellas Club με την πώληση ημερολογίων.

Vstrom Hellas Club και σύλλογος «Ελπίδα»

Το Vstrom Hellas Club, στην διαρκή του προσπάθεια για κοινωνική προσφορά με δράσεις σε κοινωφελείς σκοπούς πραγματοποιεί και με την άφιξη της νέας χρονιάς μια ακόμη δράση ουσίας.

 
Φέτος, στηρίζει τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”, αναδεικνύοντας τον κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα της Λέσχης. Η διάθεση των ημερολογίων στη συμβολική τιμή των πέντε (5) ευρώ έχει ξεκινήσει ήδη. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τα ημερολόγια της Λέσχης για το 2016, θα προσφερθούν στον Σύλλογο Ελπίδα στηρίζοντας την προσπάθεια του έργου τους.

Ας στηρίξουμε όλοι μας, τον Σύλλογο που εδώ και είκοσι χρόνια στέλνει καθημερινά μηνύματα ευαισθησίας, ανθρωπιάς, έμπρακτης αγάπης, στοργής και Ελπίδας σε παιδιά και γονείς που δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη δράση του Vstrom Hellas Club αλλά και για την αγορά ημερολογίων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλ. +30 6940662124. Επίσης μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Club αλλά και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ