• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Voge SR 400: Το πρώτο scooter με Dash Cam

Voge SR 400: Το πρώτο scooter με Dash Cam

Το νέο premium Voge SR400 προσφέρει μεγάλους χώρους, επώνυμες λύσεις σε ανάρτηση και φρένα, ενώ είναι το πρώτο scooter με κάμερα καταγραφής στον εξοπλισμό του.

VOGE: 300DS με 4.145ευρώ ,μάθε περισσότερα.

Η Voge κάνει είσοδο στη μεσαία κατηγορία με μια πρόταση μεγάλου τουρισμού GT, με το νέο SR400. Μάλιαστα, είναι το πρώτο scooter που φέρει στον βασικό εξοπλισμό του βιντεοκάμερα, η οποία βρίσκεται πάνω από το κέντρο των προβολέων και σας επιτρέπει να καταγράφετε τα ταξίδια σας σε κάρτα MicroSD ή TF.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook » 
Το SR4 βασίζεται σε μια ατσάλινη σωληνωτή κατασκευή που υποστηρίζει το μπλοκ κινητήρα-κιβωτίου και συνοδεύεται από ένα χυτό αλουμινένιο ψαλίδι για μεγαλύτερη στρεπτική ακαμψία. Πηγή τροφοδοσίας αποτελεί ένας υγρόψυκτος μονοκύλινδρος κινητήρας 350 κυβικών με απόδοση 28.5 ίππων στις 7.500 σαλ. και μέγιστη ροπή 30ΝΜ στις 6.000 σαλ. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί ελαχιστοποίηση των κραδασμών και στη μέγιστη ομαλότητα λειτουργίας, με τη χρήση αντικραδασμικού άξονα εξισορρόπησης και silentblocks στα στηρίγματα του κινητήρα.Όπως συνηθίζεται στα μοντέλα Voge, το SR4 εξοπλίζεται με premium εξαρτήματα. Οι αναρτήσεις είναι της ιαπωνικής Kayaba και αποτελούνται από ένα πιρούνι 35χιλιοστών με διαδρομή 110 χιλιοστών, καθώς και δύο αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου 5 θέσεων που παρέχουν διαδρομή 112 mm έως τον πίσω τροχό. Για τα φρένα χρησιμοποιούνται εξαρτήματα της ισπανικής J.Juan, που ενσωματώθηκε πρόσφατα στον όμιλο Brembo. Μπροστά συναντάμε διπλά δισκόφρενα 265 χιλιοστών με δύο ακτινικά τοποθετημένες τετραπίστονες δαγκάνες, ενώ ένας τρίτος δίσκος ίδιας διαμέτρου με μονοπίστονη δαγκάνα έχει τοποθετηθεί στον πίσω τροχό. Το σύστημα πέδησης ολοκληρώνει το δικάναλο σύστημα ABS της Continental.  Στον εξοπλισμό του SR4 ανήκουν επίσης το σύστημα φώτων φρένων έκτακτης ανάγκης σε απότομα φρεναρίσματα, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης TCS και το πρακτικό χειρόφρενο. Οι τροχοί 15 και 14 ιντσών μπροστά και πίσω αντίστοιχα, είναι τυλιγμένοι με ελαστικά Pirelli Angel Scooter.


 
Επενδύοντας στα GT χαρακτηριστικά του, το Voge SR4 προσφέρει μεγάλο χώρο αποσκευών κάτω από τη σέλα. Τα 41 λίτρα επαρκούν για τη φιλοξενία ενός full face και ενός jet κράνους, ενώ τα δύο ντουλαπάκια στο εσωτερικό της ποδιάς προσφέρουν επιπλέον λύσεις αλλά και υποδοχή USB για φόρτιση συσκευών. Το ύψος της σέλας βρίσκεται στα 760 χιλιοστά από το έδαφος, για εύκολη πρόσβαση ακόμα και μικρόσωμων αναβατών.


 
Ο πίνακας οργάνων χρησιμοποιεί μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT 7 ιντσών η οποία διαθέτει διασύνδεσης με το κινητό τηλέφωνο μέσω Bluetooth παρέχοντας λειτουργίες πολυμέσων όπως πλοήγηση GPS ή πραγματοποίηση / λήψη τηλεφωνικών κλήσεων εάν έχετε ακουστικά / μικρόφωνο Bluetooth στο κράνος.Στον πλούσιο εξοπλισμό προσθέστε επίσης το σύστημα TPMS που παρακολουθεί την πίεση των ελαστικών σε πραγματικό χρόνο, το έξυπνο κλειδί για αυτόματη εκκίνηση και εντοπισμό του scooter, ηλεκτρικό άνοιγμα σέλας και τάπας ρεζερβουάρ καυσίμου (12,8 λίτρα), ηλεκτρική ρυθμιζόμενη  ζελατίνα, και full led φωτισμό.  

Premium εξοπλισμός με dash cam για πρώτη φορά σε scooter
7αρα TFT οθόνη με δυνατότητες συνδεσιμότητας
Μεγάλοι χώροι για τον αναβάτη και την πραμάτεια του
Θα καταφέρει το SR400 να συνεχίσει την επιτυχία που σημείωσαν οι μοτοσυκλέτες της εταιρείας;