• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Voge 300DS: Έχει όλα όσα χρειάζεται για γίνει BestSeller

 

Το 300DS πραγματοποιεί όσα υπόσχεται, αφού εστιάζει στην άνεση και την αποτελεσματικότητα που μπορεί να σου προσφέρει μια sport touring μοτοσυκλέτα εντός και εκτός των τειχών της πόλης.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

VOGE: 500ds με 5.995 ευρώ ανακάλυψε την

To Voge 300DS είναι μια Premium μοτοσυκλέτα, μια κορυφαία πρόταση στη δημοφιλή κατηγορία των μοντέλων Street Adventure Touring και ο διττός του χαρακτήρας θα σας χαρίσει όλα όσα επιθυμείτε από μία μοτοσυκλέτα για διαδρομές μέσα και έξω από την πόλη.
 
Η εμφάνισή του είναι άκρως μοντέρνα και σύγχρονη με full LED προβολέα και φωτιστικά σώματα. Ποιοτικά ακολουθεί τα ποιοτικά στάνταρ που μας έχει συνηθίσει η Voge. Η βαφή, το φινίρισμα, τα πλαστικά και η συναρμογή είναι αντάξια μοτοσυκλετών πολύ υψηλότερης τιμής και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αρνητικής κριτικής. To Voge 300DS προσφέρει απλόχερα άνεση αφού η θέση οδήγησης φέρνει το σώμα σε όρθια θέση με τα χέρια να ανοίγουν ακριβώς όσο πρέπει. Αγκώνες και γόνατα έχουν απόλυτα φυσιολογικές γωνίες με το εργονομικό τρίγωνο να είναι ιδανικό ακόμα για μεικτή χρήση. Για την ενημέρωση του αναβάτη έχει επιτροπευτεί μια όμορφη μαύρη LCD oθόνη που παρέχει πλήρεις ενδείξεις , από κάτω της υπάρχει θύρα USB για φόρτιση συσκευών, ενώ ο ανεμοθώρακας ρυθμίζεται σε ύψος.Ο μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας 300 κυβικών αποδίδει 29 ίππους και 2,5 kg-m ροπής με απόλυτα ομαλό τρόπο λειτουργίας χάρη στον αντικραδασμικό άξονα που διαθέτει. Είναι και αρκετά οικονομομικός αφού με μέση κατανάλωση 3,6 λ./100χλμ πετυχαίνει αυτονομία 400+ χιλιομέτρων ανάμεσα από κάθε ανεφοδιασμό.
 
Το μικρό adventure της Voge έχει κτιστεί γύρω από ένα ατσάλινο χωροδικτύωμα, το οποίο αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις με την ακαμψία του και την ελαφριά αίσθηση που δίνει. Η ανάρτηση απαρτίζεται από ανεστραμμένο πιρούνι 35mm και μονό αμορτισέρ με μοχλικό σύστημα, που ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου. Στον τομέα της πέδησης συναντάμε δικάναλο ABS της Bosch και φρένα με δισκόφρενα μαργαρίτα.
 
 
Το 300DS είναι μια σκληροτράχηλη μοτοσυκλέτα και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την καλύτερη δυνατή απόδοση σε κάθε τομέα και σε βάθος χρόνου. Οι κατασκευαστικές μέθοδοι που έχουν εφαρμοστεί την ανάγουν σε κορυφαία επιλογή και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσουν οι μοτοσυκλετιστές που θέλουν να τα κάνουν όλα χωρίς συμβιβασμούς και περιορισμούς. Μια ματιά στα χαρακτηριστικά του 300DS αρκεί για να καταλάβουμε ότι πρόκειται για ένα μοντέλο με κορυφαία τεχνολογία και ποιότητα κατασκευής, στοιχεία που την κατατάσσουν στην κατηγορία των μοτοσυκλετών premium.
 
Η τιμή λιανικής του 300DS αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη. Στα μόλις 3.890 ευρώ δύσκολα αντιστέκεσαι και η απόκτησή του γίνεται ακόμα πιο εύκολη χάρη στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με αποπληρωμή σε 18 άτοκες δόσεις με κάρτα. Τα 300DS διατίθεται σε τέσσερις χρωματισμούς (Λευκό, Κόκκινο, Χακί, Μαύρο) και θα το βρείτε στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της αντιπροσωπείας Moto Trend SA εδώ www.voge.gr