• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Voge 300 Rally

Voge 300 Rally

Voge 300 Rally

Voge 300 Rally

Voge 300 Rally

Voge 300 Rally

  • Voge 300 Rally
  • Voge 300 Rally
  • Voge 300 Rally

Voge 300 Rally: Ασυμβίβαστος χωμάτινος χαρακτήρας

Η Voge παρουσιάζει το 300 Rally, ένα μοντέλο που έρχεται να συμπληρώσει την Adventure γκάμα της, αλλά τοποθετείται και ως το πιο «χωμάτινο» μοντέλο της εταιρείας θυμίζοντας τις εποχές των Dual Purpose μοτοσυκλετών.

VOGE: Γίνε Voge rider με ένα κλίκ!

Off-road χαρακτήρας για τα ανήσυχα πνεύματα

Οι adventure μοτοσυκλέτες έχουν γίνει πιο επιβλητικές και πολυτελείς από ποτέ, όμως το 300 Rally της Voge επικαλείται τον πιο off-road χαρακτήρα της γκάμας της Voge, θέλοντας να αναβιώσει  μια κατηγορία που γνώρισε μεγάλες δόξες τις περασμένες δεκαετίες, αυτή των πραγματικών On/Off στα μικρομεσαία κυβικά. Ξεχωρίζει για το  αγωνιστικό εμφανισιακό στυλ, με δύο προβολείς στο φέρινγκ και Adventure χαρακτήρα σε εξοπλισμό, πλαίσιο, αναρτήσεις και τροχούς 21 και 18 ιντσών, με ακτίνες. Η λεπτή σιλουέτα, η επίπεδη σέλα και το ρεζερβουάρ των 11 λίτρων δίνουν τη δυνατότητα στον αναβάτη να βρίσκει ανά πάσα στιγμή τη θέση οδήγησης που επιθυμεί, εξαιρετικά χρήσιμο σε off/road καταστάσεις.


Voge 300 Rally

Voge 300 Rally

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εξοπλισμός που συνάδει με τις off-road περγαμηνές του 300 Rally

Οι ακτινωτοί τροχοί 21 και 18 ιντσών είναι ένα σήμα κατατεθέν των πιο σκληροπυρηνικών On-Off μοτοσυκλετών και το Voge 300 Rally εξοπλίζεται ακριβώς με τέτοιες ζάντες. Παράλληλα, το μεγάλης διαμέτρου τιμόνι, η ποδιά κινητήρα, η φιμέ ζελατίνα με τις ενισχυμένες βάσεις, τα ατσάλινα περιμετρικά προστατευτικά, τα φαρδιά οδοντωτά μαρσπιέ και οι «full cover» χούφτες προστασίας προδίδουν μια κατασκευή που έχει σχεδιαστεί για ιδιαίτερα απαιτητικούς αναβάτες. Το υποπλαίσιο της μοτοσυκλέτας είναι προσθαφαιρούμενο και μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί. Οι αναρτήσεις, που αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλιοστών εμπρός και κεντρικό αμορτισέρ πίσω, έχουν μεγάλες διαδρομές, ενώ το βάρος της μοτοσυκλέτας είναι μικρό, στα 147 κιλά για εύκολη οδήγηση ακόμα και σε δύσκολα εκτός δρόμου κομμάτια.

Υγρόψυκτος κινητήρας 29 ίππων με Euro 5

O κινητήρας του Voge 300 Rally είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 292 κ.εκ., με απόδοση στους 29 ίππους και 2,5 kgm ροπής. Η χαρτογράφηση προσφέρει άμεση απόκριση στο γκάζι καθώς η διαθέσιμη ροπή δεν αφήνει κενά στην απόδοση και η ιπποδύναμη είναι υπεραρκετή για να κινήσει τα μόλις 147 κιλά της μοτοσυκλέτας και να προσφέρει τις απαιτούμενες επιδόσεις. Παράλληλα, το μοτέρ λειτουργεί «καθαρά» αφού συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές ρύπων Euro5.
 

Εξοπλισμός στην υπηρεσία του αναβάτη

Το μοντέλο φέρει ανεμοθώρακα και προστατευτικό κινητήρα, για απρόσκοπτη χρήση εκτός δρόμου, ενώ το ABS μπορεί να απενεργοποιηθεί για τους πιο έμπειρους αναβάτες σε συνθήκες οδήγησης στο χώμα. Παράλληλα, το Voge 300 Rally έχει και θύρα παροχής ρεύματος USB.
 
Voge 300 Rally - Τιμή: 4.645 ευρώ

Όχι adventure… αλλά on-off! Όπως παλιά!
-Σκληροτράχηλη εμφάνιση και μικρές διαστάσεις για να φτάσεις όπου σκεφτείς
-Μονοκύλινδρο μοτέρ 29 ίππων
-Με 280 χιλιοστά απόσταση από το έδαφος, δεν θα κολλήσεις πουθενά
«Λείπουν» τα πιο ξεκάθαρα On-off μοντέλα από την αγορά του σήμερα; Με 4.645 ευρώ, το αγοράζεις;


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »