• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Vespa Sei Giorni II Edition: Η εξέλιξη του θρύλου

 

Μάθε τα πάντα για αυτή τη συλλεκτική έκδοση της Vespa και δες πώς θα την αποκτήσεις.

Το 1951, η αγωνιστική ομάδα Piaggio Squadra Corse άφησε άφωνο τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, θριαμβεύοντας απέναντι σε καθαρόαιμες off road μοτοσυκλέτες σε έναν από τους πιο σκληρούς και υψηλού κύρους αγώνες: στο Sei Giorni Internazionale στο Βαρέζε της Ιταλίας. Κληρονομώντας το όνομά της από αυτή τη νίκη, η Vespa Sei Giorni ξεχώριζε από το υπερμέγεθες ρεζερβουάρ, τον αεροδυναμικό σχεδιασμό της ποδιάς και την πιο μεγάλη δεξιά πλαϊνή τσάντα.

Η σύγχρονη Sei Giorni είναι βασισμένη στην GTS που ξεχωρίζει για τον τουριστικό χαρακτήρα και την τεχνολογία αιχμής και μετά από τη μεγάλη εμπορική επιτυχία της πρώτης έκδοσης, μία νέα αριθμημένη και συλλεκτική Vespa Sei Giorni παίρνει τη σκυτάλη για να συνεχίσει τη συναρπαστική ιστορία του μοντέλου. Ο χαμηλά τοποθετημένος προβολέας πάνω στο μπροστινό φτερό, το γυμνό τιμόνι, η κοντή φιμέ ζελατίνα και η σύγχρονη τεχνολογία κάνουν την Sei Giorni να ξεχωρίζει, ενώ, το ταμπελάκι “Special Edition” με τον σειριακό αριθμό στο εσωτερικό της ποδιάς, μαρτυρά τη μοναδικότητα αυτού του ειδικού μοντέλου.

Η Vespa Sei Giorni υιοθετεί τα βασικά χαρακτηριστικά της Vespa GTS, σε ό,τι αφορά το στυλ, την άνεση και την ασφάλεια: ευρύχωρος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, φυσική θέση οδήγησης που επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο του οχήματος και παρέχει απόλυτη άνεση ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις. Η θύρα USB, που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, βρίσκεται στο ντουλαπάκι της ποδιάς, ενώ τα μπροστινά φλας διαθέτουν φώτα LED που λειτουργούν ως φώτα πορείας ημέρας. Σε επίπεδο ασφάλειας, περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών (ABS). Σε επίπεδο κινητήρα η Sei Giorni εφοδιάζεται με το πιο σύγχρονο και ισχυρό σύνολο της Vespa, τον 300άρη HPE των 23,8 ίππων.

Αν θέλεις να αποκτήσεις μια αριθμημένη και άκρως συλλεκτική Vespa δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την PIAGGIO PAPALEXANDRAKIS που πλέον μετρά 55 χρόνια παρουσίας στο χώρο και μέσα από τα δυο καταστήματά της προσφέρει χαμόγελα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους μοτοσυκλετιστές. Κλειδί της επιτυχίας της είναι το μεράκι, η τεχνογνωσία και η ουσιαστική σχέση που αναπτύσσεται με κάθε πελάτη ξεχωριστά. Όλα τα μοντέλα του Piaggio Group σε περιμένουν εκεί και μπορείς να τα αποκτήσεις με ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Παναγή Τσαλδάρη 82 – ΑΘΗΝΑ
Τηλέφωνο:210 5231741
FAX:210 5231738

Θηβών 88 – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τ.Κ. 121 31
Τηλέφωνο:210 5713200
FAX:210 5713719

papalexandrakis.com

Διαβάστε ακόμα: