net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια ξεχωριστή έκθεση Vespa σας περιμένει αυτή την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στο Belle Ami.

Vespa Club Πειραία: Έκθεση στο Πασαλιμάνι

Μια ξεχωριστή έκθεση Vespa θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Κυριακή 17 Νοεμβρίου η ομώνυμη λέσχη Πειραιά που κλείνει φέτος 23 χρόνια από την ίδρυσή της.

 
Η έκθεση του Vespa Club Πειραία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο έξω από το «Belle Ami» που βρίσκεται στην οδό Αγγ. Μεταξά αριθμός 11 στο Πασαλιμάνι και θα διαρκέσει από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 05.00 το απόγευμα.

Οι φίλοι της αγαπημένης κλασικής Vespa, που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει φανατικούς λάτρεις και συλλέκτες και τις οποίες έχουν λατρέψει γενιές και γενιές και έγινε σύμβολο της απελευθέρωσης στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο, θα αναπολήσουν την απλότητα και την ομορφιά αλλοτινών εποχών. 

Οι Vespa που θα φιλοξενηθούν στην έκθεση είναι μοντέλα μέχρι το 1990 τα οποία οι ιδιοκτήτες τους συντηρούν, ανασκευάζουν και προσέχουν με πολύ αγάπη. Βέσπες που άφησαν εποχή θα πάρουν τη θέση τους περήφανες η μία δίπλα στην άλλη έτοιμες να τις θαυμάσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες ή συμμετοχές επικοινωνήστε μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6974830805 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ