Το νέο τεύχος Moto Τρίτη!

Με 3 σημαντικές αποστολές, δοκιμές και συγκριτικά που προκαλούν, όλα τα νέα της αγοράς και ανάλυση της αγωνιστικής κίνησης, το νέο τεύχος Moto Τρίτη σας περιμένει στα περίπτερα.

Τρίτο τεύχος για το Moto Τρίτη και το 2019 και υποδεχόμαστε την… σεζόν οδηγώντας μερικά από τα σημαντικότερα νέα μοντέλα της αγοράς.

3 αποστολές, 4 μεγάλες δοκιμές, ένα καυτό συγκριτικό και ματιά στα νέα της Ελλάδας και του κόσμου, αλλά και ανάλυση της αγωνιστικής κίνησης, αποτελούν μερικά μόνο από τα θέματα του τεύχους, που κυκλοφορεί αύριο σε όλη την Ελλάδα με μόλις 1,95 ευρώ. Συγκεκριμένα, θα βρείτε τα παρακάτω:
  • Αποστολή στην Σαρδηνία – Moto Guzzi V85TT: Η εταιρεία του «αετού» συνδυάζει το νεορετρό στυλ και τον adventure χαρακτήρα σε ένα νέο μοντέλο με πανίσχυρη ταυτότητα. Το οδηγούμε στο Ιταλικό νησί, μεταφέροντας όλες τις εντυπώσεις μας.
  • Αποστολή Ισπανία – Ducati Multistrada 950S: Με «εξοπλιστικό πρόγραμμα» και διάφορες βελτιώσεις εφ όλης της ύλης, η Multistrada 950S άλλαξε πολύ. Πόσο καλύτερη είναι; Διαβάστε την αναλυτική πρώτη μας οδηγική επαφή.
  • Αποστολή στα Τρίκαλα – Όλα τα νέα SYM-Daytona: Οδηγούμε και ερχόμαστε σε πρώτη επαφή, με όλα τα νέα μοντέλα των δύο εταιρειών που μπαίνουν «με τα μπούνια» στις πιο ανταγωνιστικες κατηγορίες της αγοράς! Μπορούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις;
  • Δοκιμάζουμε: Triumph Street Triple S: Μια ιδιαίτερα προσιτή, αλλά το ίδιο εθιστική πρόταση από την Triumph, με την μορφή του Street Triple S. Το δοκιμάζουμε σε όλες τις συνθήκες και σας αναφέρουμε τα συμπεράσματά μας.
  • Δοκιμάζουμε: Honda GTR150: Το υπερ-παπί της Honda ήρθε με φόρα στην αγορά μας και προτείνει ένα μοναδικό πακέτο επιδόσεων και συμπεριφοράς! Ανακαλύπτουμε το πώς συμπεριφέρεται με μια διεξοδική δοκιμή.
  • Δοκιμάζουμε: BMW C400GT: Το δεύτερο μοντέλο της BMW στα μεσαία GT θέλει να ισοπεδώσει τον ανταγωνισμό με την πολυτελή ταυτότητά του. Μπορεί; Το τεστάρουμε και σας λέμε!
  • Δοκιμάζουμε: Benelli ΤΝΤ125: Mini bike με δυνατότητες maxi διασκέδασης. Χρησιμοποιούμε το ΤΝΤ125 της Benelli σε καθημερινό πεδίο και ανακαλύπτουμε, πόσο εύχρηστο ή και διασκεδαστικό, μπορεί να αποδειχθεί.
  • Συγκριτικό: CFMoto 250NK-Benelli BN251-KTM 250 Duke: Οι μικρές κατηγορίες διανύουν την καλύτερη εποχή τους και τα προσφερόμενα μοντέλα διεκδικούν όλα την κορυφή. Δοκιμάζουμε 3 από τα καλύτερα 250άρια Naked και ανακαλύπτουμε ποιο μπορεί να επικρατήσει.
Μαζί με όλα αυτά, θα διαβάσετε αναλυτικές παρουσιάσει προϊόντων, αγωνιστικό ρεπορτάζ και φυσικά, θα βρείτε μεγάλο οδηγό αγοράς και τους πιο ενημερωμένους πίνακες τιμών του χώρου! Όλα αυτά στα χέρια σας, με μόνο 1,95 ευρώ, στα περίπτερα όλης της χώρας από αύριο 2 Απριλίου!