Τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος Moto Τρίτη που κυκλοφορεί

Τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος Moto Τρίτη που κυκλοφορεί

Τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος Moto Τρίτη που κυκλοφορεί

Τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος Moto Τρίτη που κυκλοφορεί

Τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος Moto Τρίτη που κυκλοφορεί

To νέο τεύχος Moto Τρίτη κυκλοφορεί

Ίσως το πιο hot τεύχος που έχουμε δημιουργήσει ποτέ: Τόσες δοκιμές πανίσχυρων μοτοσυκλετών μαζί, δεν ξανάγιναν! Δείτε τι θα διαβάσετε στο νέο μας τεύχος που κυκλοφορεί από σήμερα Τρίτη 2 Μαρτίου…

Ο Μάρτιος έχει μπει και η άνοιξη μας δείχνει ήδη το πρόσωπο της με την καλοκαιρία να γίνεται όλο και συχνότερη, όλο και πιο απολαυστική. Η εποχή της μοτοσυκλέτας μόλις ξεκινάει και το Moto Τρίτη την υποδέχεται με ένα από τα πιο δυνατά τεύχη που συνθέσαμε ποτέ.
 
Δοκιμάζουμε τα πλέον «καυτά» μοντέλα street και adventure, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και παρουσιάζουμε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον χώρο της μοτοσυκλέτας, στο νέο μας τεύχος που θα το βρείτε στα περίπτερα με μόλις 1,95 ευρώ.
 
Διαβάστε στο νέο τεύχος Moto Τρίτη:
  • Αποστολή στην Ισπανία – Οδηγούμε το νέο Yamaha MT-09: Η Yamaha ανανέωσε ριζικά το μοντέλο με το οποίο άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία των street μια για πάντα. Εμείς βρεθήκαμε στην Ισπανία και πήραμε τις πρώτες δυνατές εντυπώσεις μας, που τις μεταφέρουμε στο χαρτί…
  • Test – Ducati Multistrada V4S: Η πλέον συζητημένη Ducati των τελευταίων ετών βρέθηκε και στα χέρια μας, για την πλήρη δοκιμή της σε ελληνικό έδαφος. Τι έχει πετύχει η Ιταλική εταιρεία, με αυτή την τεράστια αλλαγή φιλοσοφίας; Τα αναλύουμε και σας τα παρουσιάζουμε…
  • Test – KTM 1290 Superduke R: Ακόμη μια… ανατριχιαστική μοτοσυκλέτα, που ανανεώθηκε σημαντικά και έγινε ακόμα καλύτερη, για τους απαιτητικούς αναβάτες που δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο. Αντέχετε να διαβάσετε;
  • Test – Honda CBR 650R: Το μεσαίο CBR είναι ακόμα στην ζωή και εμείς δοκιμάζουμε την τελευταία γενιά της μοτοσυκλέτας, εξετάζοντας πόσο κοντά στις ρίζες του είναι μετά από 34 χρόνια παρουσίας στις supersport τάξεις.
  • Έρευνα - Να αγοράσω ηλεκτρικό scooter; Εξετάζουμε το κόστος κτήσης ενός ηλεκτρικού scooter σε βάθος 5ετίας και σας δίνουμε τις οριστικές απαντήσεις!
  • Test προϊόντων: 8 νέα προϊόντα περνούν τις εξονυχιστικές δοκιμές του Moto Τρίτη Test Center, όπου εξομοιώνουμε τις πραγματικές συνθήκες χρήσης τους.
 
Όλα αυτά, μαζί με τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο, όλες τις φήμες και τις πληροφορίες για τα νέα μοντέλα που έρχονται, οδηγό αγοράς προϊόντων αναβάτη και μοτοσυκλέτας και τους γνωστούς μας πλέον, ενημερωμένους τιμοκαταλόγους. Όλα στο χέρι σας, με μόνο 1,95 ευρώ! Μην χάσετε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί.