• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Το κόκκινο της (Vespa Elettrica)RED
Το κόκκινο της (Vespa Elettrica)RED
Το κόκκινο της (Vespa Elettrica)RED
  • Το κόκκινο της (Vespa Elettrica)RED
  • Το κόκκινο της (Vespa Elettrica)RED
  • Το κόκκινο της (Vespa Elettrica)RED

Το κόκκινο της (Vespa Elettrica)RED

Η (VESPA ELETTRICA) RED, η Vespa Elettrica ντυμένη εξ ολοκλήρου στα κόκκινα, που γεννήθηκε από τη συνεργασία μεταξύ του Ομίλου Piaggio και της (RED), του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που ιδρύθηκε από τους Bono και Bobby Shriver, θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούλιο στα σημεία πώλησης Vespa.

Δες ποια εξάτμιση Akrapovic σου ταιριάζει

Ένα ισχυρό μήνυμα ευαισθητοποίησης, υπευθυνότητας και ενότητας

Η (VESPA ELETTRICA)RED θα διατίθεται στην έκδοση 45 km/h στην ενδεικτική τιμή των 6.590¤, ενώ η έκδοση 70 km/h θα κοστίζει 7.190 ¤. Και οι δύο εκδόσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά 2, λαμβάνοντας τη μέγιστη επιδότηση ύψους 800¤.
 
Κάθε αγορά (VESPA ELETTRICA) RED θα οδηγεί σε δωρεά για την υποστήριξη του Global Fund, ενός από τους μεγαλύτερους χορηγούς παγκόσμιας υγείας στον κόσμο, για να υποστηρίξει μαζί με τη (RED) την καταπολέμηση των πανδημιών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

H (VESPA ELETTRICA) RED είναι το 3ο προϊόν της αποκλειστικής συνεργασίας

Η (RED), που πήρε το όνομά της από το χρώμα έκτακτης ανάγκης, ιδρύθηκε το 2006 για να προκαλέσει τη δέσμευση των εταιρειών στην καταπολέμηση της πανδημίας του AIDS. Σήμερα, πολεμά επίσης την επείγουσα απειλή του COVID και τις καταστροφικές επιπτώσεις του στις πιο ευάλωτες κοινότητες. Μέχρι σήμερα, η (RED) έχει δημιουργήσει σχεδόν 700 εκατομμύρια δολάρια για το Global Fund, βοηθώντας περισσότερους από 220 εκατομμύρια ανθρώπους.
 
Μετά τη (VESPA 946) RED το 2017 και τη (VESPA PRIMAVERA) RED το 2020, η (VESPA ELETTRICA) RED είναι το τρίτο αποκλειστικό προϊόν που γεννήθηκε από αυτή τη σημαντική συνεργασία, ενσωματώνοντας καλύτερα από κάθε άλλο τις κοινές αξίες της προσοχής στην παγκόσμια υγεία και τον σεβασμό για το περιβάλλον και τον πλανήτη.

Με κάθε αγορά δωρίζεται ένα ποσό στο Global Fund

Η (VESPA ELETTRICA)RED εγκαταλείπει το ιδιαίτερο γκρι φινίρισμα που τη διακρίνει για να φορέσει ένα κατακόκκινο φόρεμα: κόκκινο είναι το ατσάλινο σώμα, καθώς και η σέλα αλλά και οι ζάντες των τροχών, βαμμένες σε κόκκινο χρώμα και με ασημί φινίρισμα. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται από τις λεπτομέρειες χρωμίου, όπως το προφίλ που διατρέχει όλη την περίμετρο της ποδιάς, οι γρίλιες της μπροστινής «γραβάτας» και το έμβλημα στο μπροστινό φτερό.
 
Η Vespa και η (RED) μοιράζονται επίσης την πεποίθηση ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να έχει τον δικό του ρόλο στην καταπολέμηση των πανδημιών και ότι επομένως ο καθένας από εμάς μπορεί να ηγηθεί της αλλαγής: όποιος αγοράζει (VESPA ELETTRICA) RED πραγματοποιεί μια συγκεκριμένη δράση, δεδομένου ότι για κάθε όχημα που πωλείται 100$ δωρίζονται στο Global Fund για την υποστήριξη προγραμμάτων σωτηρίας σε κοινότητες που πλήττονται περισσότερο από τις πανδημίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

*Οι τιμές εμπεριέχουν την επιδότηση 30% από το πρόγραμμα κινούμαι ηλεκτρικά 2

BMW

DAYTONA

DAYTONA BEST ELECTRIC

Ecooter

EMW

ESF

GREEN REVOLUTION

KEEWAY

MOTRON

NIU

PIAGGIO

RAY ELECTRIC MOTOR

SUNRA

SUPER SOCO

WheelnWater Technologies

YADEA

YAMAHA

ZERO MOTORCYCLES