To Honda Monkey 125 του 2021 στο νέο χρώμα Pearl Glittering Blue.

Το Monkey της Honda έρχεται 5τάχυτο

Ένα ακόμα ιστορικό μοντέλο ανανεώνεται. Μία ακόμα ταχύτητα στο κιβώτιο και αρκετές αλλαγές, ανακοίνωσε η Honda για το Monkey 125 του 2022. Πως σας φαίνονται οι αλλαγές που έγιναν;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Honda ανακοίνωσε την παρουσίαση του ανανεωμένου για το νέο έτος, Monkey 125, το οποίο έρχεται ως μοντέλο 2022. Η μικρή fun μοτοσυκλέτα της Honda  έρχεται εναρμονισμένη με τις προδιαγραφές Euro 5 και όχι μόνο: Ας δούμε αναλυτικά.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Ο κινητήρας είναι νέος, παραμένοντας αερόψυκτος στα 124 κ.εκ., με ισχύ 9,4 ίππων και μέγιστη ροπή 1,1 kgm, ενώ αποκτά μια 5η σχέση στο κιβώτιο που αυξάνει τις ταχύτητες που το μοντέλο μπορεί να πετύχει, σε συνθήκες πορείας. Η Honda ανακοινώνει ότι η μέγιστη ταχύτητα του μοντέλου είναι τα 91 χλμ/ώρα.
 
Το πλαίσιο παραμένει ατσάλινο και συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και 2 αμορτισέρ πίσω, τα οποία φέρουν ελατήρια δύο σταθερών για καλύτερη λειτουργία στις κακοτεχνίες. Το βάρος του μοντέλου ανέρχεται μόλις στα 104 κιλά, ενώ η σέλα στα 775 χιλιοστά ύψος το καθιστά εύκολα προσβάσιμο. Παράλληλα, στον προαιρετικό εξοπλισμό του μοντέλου, προστίθεται μία πίσω σχάρα. Την πέδηση του μοντέλου αναλαμβάνουν 2 δίσκοι, με το εμπρός φρένο να συνεργάζεται με ABS ενός καναλιού και αισθητήρα IMU για τον περιορισμό της ανύψωσης του πίσω μέρους. Οι τροχοί είναι διαμέτρου 12 ιντσών, ενώ τα ελαστικά έχουν fat look με την ανάλογη χάραξη.
 
Φυσικά, το στυλ του μοντέλου παραμένει απαράλλαχτο, με όλα τα Monkey στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει σε κάθε επίπεδο. Η μοτοσυκλέτα θα γίνει διαθέσιμη σε 3 χρώματα: Κίτρινο και κόκκινο, που ήταν ήδη στην γκάμα, μαζί με το μπλε Pearl Glittering Blue που προστίθεται για το 2022.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »