LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Κατά τη κλήση για το περιστατικό δεν προσδιορίστηκε το ακριβές µέρος της διοργάνωσης!

To ΕΚΑΒ για το συμβάν στο Dragster

Με επίσημη ανακοίνωση του το ΕΚΑΒ αναφέρει πως στην κλήση που έλαβε για το δυστύχημα στο Drag Day, δέχθηκε λάθος πληροφορίες για τον τόπο του ατυχήματος.

 
Κατόπιν πολλών δηµοσιευµάτων σχετικά µε το δυστύχηµα που σηµειώθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου σε αγώνα Dragster στο πρώην ανατολικό αεροδρόµιο της Αθήνας, θα θέλαµε να διευκρινίσουµε πως δεν είχε ζητηθεί από το Ε.Κ.Α.Β. η κάλυψη της διοργάνωσης, ενώ το ασθενοφόρο που παρευρισκόταν στο σηµείο ήταν ιδιωτικό. 
 
Εκτός αυτών, κατά τη κλήση για το περιστατικό δεν προσδιορίστηκε το ακριβές µέρος της διοργάνωσης και αναφέρθηκε ως σηµείο του συµβάντος η πίστα του Ελληνικού. Η µόνη επίσηµα καταγεγραµµένη πίστα διοργάνωσης µηχανοκίνητων αγώνων στο Ελληνικό είναι η αντίστοιχη πίστα καρτ. 

Το ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. αφίχθη στη πίστα κάρτ του Ελληνικού σε 12 λεπτά, επειδή όµως διαπιστώθηκε πως εκεί δεν υπήρχε κανένα συµβάν ξεκίνησε η διαδικασία διερεύνησης του πραγµατικού σηµείου του συµβάντος. 

Τελικά ύστερα από 13 λεπτά (σύνολο 25 λεπτά) το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο πραγµατικό µέρος της διοργάνωσης, στο πρώην ανατολικό αεροδρόµιο, και παρέλαβε τον τραυµατία µεταφέροντας τον στο Ασκληπιείο Νοσοκοµείο στη Βούλα. 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ