Μια είναι η τσέπη στο εσωτερικό.

Η μισή πλάτη καλύπτεται από διάτρητο υλικό και η υπόλοιπη από πολυεστέρα 600D.

Όλο το μανίκι είναι διάτρητο.

Αποτελεσματικότητα – Αδιαβροχοποίηση

Στο εμπρός τμήμα υπάρχουν 4 συνολικά επιφάνειες που καλύπτονται από διάτρητο υλικό. Στο ύψος του στήθους δεν συναντάμε τέτοιο υλικό, αλλά όπως αποδείχτηκε στην πράξη αυτό δεν επηρεάζει την αποτελεσματικότητα του μπουφάν. Ο αέρα που εισέρχεται από τα 4 αυτά κομμάτια είναι αρκετός για να σε δροσίσει και να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τη ζέστη, ακόμα και αν κινείσαι με μικρές ταχύτητες μέσα στην πόλη. Περνώντας στην πλάτη, βλέπουμε ότι η μισή δεν καλύπτεται από διάτρητο υλικό και αν κουβαλάς σακίδιο, είναι πιο εύκολο να ιδρώσεις. Τα πράγματα αντιστρέφονται τελείως στα μανίκια. Εκεί το διάτρητο υλικό καλύπτει όλη την εσωτερική πλευρά από τους ώμους μέχρι το κλείσιμο, οπότε δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω, καθώς αυτό είναι το μέγιστο που θα δει κανείς. Μπορεί η συνολική διάτρητη επιφάνεια του μπουφάν να μην είναι από τις μεγαλύτερες που έχουμε συναντήσει όμως η αποτελεσματικότητά του απέναντι στη ζέστη είναι αδιαμφισβήτητη, αφού τις μέρες που το είχαμε στη διάθεσή μας, το φορούσαμε καθημερινά και δεν νιώσαμε ζέστη παρά μόνο όταν η μοτοσυκλέτα ήταν ακίνητη στο φανάρι, αλλά και αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί σε μεγάλο βαθμό αν κάποιος το επιλέξει σε λευκό.

Το Pacific δεν διαθέτει κάποια αδιάβροχη επένδυση και αυτό είναι το μοναδικό του μειονέκτημα. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η συγκεκριμένη μεμβράνη απουσιάζει από πολλά καλοκαιρινά μπουφάν και το συγκεκριμένο είναι ένα από τα πιο προσιτά της αγοράς.

 

Η άποψή μας

Η πρώτη μας επαφή με τη Virage ήταν απόλυτα θετική αφού το Pacific μας εντυπωσίασε με την αποτελεσματικότητά του, την άνεση που προσφέρει, την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και φυσικά την τιμή του. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα προσιτό jacket που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες προτάσεις. Η απουσία αδιάβροχης μεμβράνης είναι μικρό φάουλ, αλλά με τα χρήματα που εξοικονομείς λόγω χαμηλής τιμής μπορείς να πάρεις έξτρα αδιάβροχο.

 

Θα το βρείτε διαθέσιμο στα καταστήματα Bikers World και στο www.bikers-world.gr.

Τηλ.: 210 2772422, 2103424454

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

BIKERS WORLD
ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 47, 14231, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Ρωτήστε περισσότερα