4 διάτρητα τμήματα υπάρχουν στο εμπρός μέρος.

Το λογότυπο της Virage είναι από ανακλαστικό υλικό.

Οι δυο εξωτερικές τσέπες είναι αρκετά ευρύχωρες.

Test μπουφάν: Virage Pacific

Δοκιμάζουμε σε πραγματικές συνθήκες το καλoκαιρινό μπουφάν Pacific της Virage.

 


Τιμή: 80 ευρώ

 

Το Bikers World μετά από 12 χρόνια παρουσίας στο χώρο της μοτοσυκλέτας δημιούργησε το δικό του brand που φέρει την γαλλική ονομασία Virage, δηλαδή “Στροφή”. Η γκάμα της Virage περιλαμβάνει μπουφάν, γάντια και παντελόνια που απευθύνονται στον σύγχρονο αναβάτη που αναζητά κορυφαία σχέση ποιότητας – τιμής, άνεση και εμφάνιση που ξεχωρίζει. Το Pacific ήταν η πρώτη μας επαφή με το συγκεκριμένο brand και μας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Ας τα δούμε αναλυτικά.


Ανεση – εργονομία – πρακτικότητα

To Pacific είναι ένα από τα καλοκαιρινά jacket της Virage και είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα 600D. Το συγκεκριμένο υλικό ξεχωρίζει χάρη στη μεγάλη αντοχή του απέναντι στην τριβή, το κόψιμο και τη διάτρηση, ενώ είναι ταυτόχρονα ελαφρύ και καθαρίζεται εύκολα. Αυτό συνδυάζεται με το διάτρητο υλικό Ballistic Matt 1680D. Η ποιότητα κατασκευής σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάλογη της χαμηλής του τιμής, αφού οι ραφές είναι πολύ προσεγμένες και τα επιμέρους εξαρτήματα (κουμπιά, ιμάντες, φερμουάρ) έχουν προσεγμένο φινίρισμα και άψογη συναρμογή. Το Pacific αγκαλιάζει πολύ σωστά το σώμα και είναι ευχάριστο στην αίσθηση. Για την τέλεια εφαρμογή σε κάθε σωματότυπο φροντίζουν οι δυο ιμάντες στη μέση και τα κουμπιά στα μανίκια που ρυθμίζονται σε 2 θέσεις. Το κλείσιμο των μανικιών γίνεται με φερμουάρ και κουμπί αντί για το velcro που συναντάμε συνήθως εκεί. Το κολάρο του λαιμού είναι κατασκευασμένο από μαλακό Neoprene υλικό, αλλά δεν ρυθμίζεται.

Το συνολικό βάρος του μπουφάν είναι 1.550 γραμμάρια, οπότε έχουμε να κάνουμε με ένα ελαφρύ μπουφάν που δεν σε επιβαρύνει όταν οδηγείς σε ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες. Για την αποθήκευση μικροαντικειμένων υπάρχουν 2 εξωτερικές και μια εσωτερική τσέπη η χωρητικότητα των οποίων είναι άκρως ικανοποιητική. Το Pacific είναι διαθέσιμο σε λευκό και μαύρο χρώμα όπως το μπουφάν της δοκιμής.


Προστασία

Τα πιστοποιημένα προστατευτικά σε αγκώνες και ώμους είναι λίγο – πολύ δεδομένα για ένα μοτοσυκλετιστικό jacket. Αυτό όμως που δεν είναι δεδομένο είναι το προστατευτικό της πλάτης, που απουσιάζει συχνά από τα μπουφάν και ιδιαίτερα τα καλοκαιρινά, όχι όμως και από το Pacific. Όλα αγκαλιάζουν σωστά το σώμα και εφάπτονται στα σημείο που προορίζονται να προστατεύσουν. Επιπρόσθετα, υπάρχει φερμουάρ σύνδεσης με παντελόνι, ενώ τα λογότυπα της Virage στο στήθος την πλάτη και τους ώμους είναι από ανακλαστικό υλικό της 3Μ για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη νυχτερινή οδήγηση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

BIKERS WORLD
ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 47, 14231, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Ρωτήστε περισσότερα