Test μπουφάν Bering Asphalt: Ευέλικτο και λειτουργικό

Το Bering Asphalt είναι ένα σπορ μπουφάν που συνδυάζει το χαμηλό βάρος, τα σύγχρονα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες και την διακριτική εμφάνιση, σε μία αρκετά ανταγωνιστική τιμή για την κατηγορία του.

Την γαλλική εταιρεία Bering την γνωρίζουμε αρκετό καιρό για τον ποιοτικό εξοπλισμό αναβάτη που διαθέτει στην γκάμα της, την σύγχρονη τεχνολογία στον τομέα της ασφάλειας που διαθέτουν όλα της τα προϊόντα και όλα αυτά με αρκετά προσιτές τιμές στην ελληνική αγορά. Έτσι, η εταιρεία Spiliotis μας έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το μπουφάν Bering Asphalt, ένα ελαφρύ και μεσάτο μπουφάν, ιδανικό για σπορ μοτοσυκλέτες.

Διακριτική & σπορ εμφάνιση

Εκ πρώτης όψεως, το Bering Asphalt είναι ένα σπορ μπουφάν με μεσάτη και κοντή σχεδίαση, όπως αρμόζει σε κάθε jacket αυτής της κατηγορίας. Στην εμφάνισή του είναι αρκετά απλό και διακριτικό χωρίς μεγάλα λογότυπα να τραβάνε τα βλέμματα. Αυτό που μας εντυπωσίασε είναι το εξαιρετικό χαμηλό του βάρος και η ευκινησία που διαθέτει, τα οποία οφείλονται στο υλικό κατασκευής του που δεν είναι άλλο από το Fibretech 600D, ένα ύφασμα που δείχνει εξαιρετική αντοχή σε τριβή συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω προσόντα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Θερμική αφαιρούμενη επένδυση Shelltech

Φορώντας το στην βόλτα, παραμένει ζεστό χάρη στην θερμική του επένδυση τεχνολογίας Shelltech, ενώ έδειξε και εξαιρετική αντοχή στη βροχή. Η μεμβράνη BW Tech που διαθέτει στο εσωτερικό του, κάτω από το εξωτερικό ύφασμα, είναι 100% αδιάβροχη αλλά και αντιανεμική. Πολύ καλή είναι και η γραμμή του, εφόσον όταν το φοράς νιώθεις να εφαρμόζει πάνω σου, έχοντας παράλληλα τους ρυθμιζόμενους ιμάντες με Velcro στο ύψος της μέσης για να το φέρεις στα μέτρα σου. Αντίστοιχα, κλεισίματα velcro διαθέτει στον λαιμό, αλλά και στις μανσέτες των μανικιών.

Προστατευτικά σύγχρονης τεχνολογίας Omega

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ασφάλεια το Bering Asphalt διαθέτει προστατευτικά σύγχρονης τεχνολογίας Omega, σε ώμους και αγκώνες. Τα συγκεκριμένα προστατευτικά είναι σχετικά εύκαμπτα στην φυσιολογική τους κατάσταση, αλλά σε περιπτώσεις κρούσεις δείχνουν εξαιρετική σκληρότητα απορροφώντας μεγάλη ποσότητα της δύναμης, ενώ πληρούν όλες τις προδιαγραφές CE. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αν αναλογιστεί κανείς πως πέρα από την ευελιξία, μπορείς να το αποθηκεύσεις καλύτερα κάτω από την σέλα του σκούτερ σου ή ακόμα και στην βαλίτσα.


Με 2 εξωτερικές και 2 εσωτερικές τσέπες

Στον τομέα της πρακτικότητας, το μπουφάν Asphalt διαθέτει δύο εξωτερικές τσέπες, οι οποίες κλείνουν με φερμουάρ και δύο εσωτερικές, με την μία ραμμένη πάνω στην αφαιρούμενη επένδυση. Επιπλέον, υπάρχουν ανακλαστικές λεπτομέρειες στο ύψος των ώμων, ικανές να προσφέρουν καλύτερη ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή σε νυχτερινή οδήγηση.

Η άποψή μας

Το Bering Asphalt απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν ένα σπορ jacket μηχανής, με διακριτική εμφάνιση, σύγχρονη τεχνολογία στον τομέα της ασφάλειας, αρκετά ελαφρύ και χωρίς να σε περιορίζει στις κινήσεις. Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω και με κριτήριο την προσιτή τιμή, καταφέρνει να είναι μία από τις πιο ανταγωνιστικές επιλογές στην κατηγορία του.

100% αδιάβροχο και αφαιρούμενη επένδυση
Προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες που αναβαθμίζονται
Εσύ με ποια κριτήρια επιλέγεις μπουφάν μοτοσυκλέτας; Κοιτάς τιμή, εμφάνιση ή χαρακτηριστικά;

 

Τιμή: 193 ευρώ

ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΘΗΒΩΝ 123, 12136, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ρωτήστε περισσότερα