• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Απίστευτες τόσο σε δύναμη όσο και σε αίσθηση οι τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες Brembo Stylema. Το ανεστραμμένο πιρούνι 47 χιλιοστών είναι της Showa και δέχεται ρυθμίσεις σε απόσβεση και επαναφορά.

Πλαίσιο - Αναρτήσεις - Φρένα

 

Το κατά 50% πιο ελαφρύ ολοκαίνουριο πλαίσιο από αλουμίνιο με πρόσθιο προσανατολισμό του αεραγωγού, ενσωματώνει αποκλειστικά εξαρτήματα από κράμα αλουμινίου. Το πλαίσιο τώρα χρησιμοποιεί μια διάταξη τύπου backbone αντί για το παλιό ατσάλινο δύο δοκών, κάτι που συναινεί σε καλύτερη συγκέντρωση των μαζών στο κέντρο της μοτοσικλέτας. Το νέο πλαίσιο, το αλουμινένιο μονόμπρατσο ψαλίδι και τα αποκλειστικά εξαρτήματα από κράμα αλουμινίου, οδήγησαν σε εξαντλητική δίαιτα. Το νέο Rocket είναι 40 κιλά ελαφρύτερο από τον προκάτοχο του, σταματώντας τη ζυγαριά στα 291 συνολικά κιλά. Η ανάρτηση αποτελείται από ένα ρυθμιζόμενο σε απόσβεση και επαναφορά ελατηρίου ανεστραμμένο πιρούνι 47 χιλιοστών της Showa και ένα πλήρως ρυθμιζόμενο piggyback αμορτισέρ με υδραυλική προφόρτιση της ίδιας εταιρίας. Για την ακινητοποίηση του θηρίου έχουν επιστρατευτεί οι τετραπίστονες ακτινικές monoblock δαγκάνες της Brembo M4.30 Stylema που συνεργάζονται με ένα ζευγάρι δίσκων 320 χιλιοστών. 


Στο πίσω μέρος, συναντάμε μια τετραπίστονη monoblock δαγκάνα παρέα με δίσκο 300 χιλιοστών. Το Rocket ακολουθεί την οδό του εντυπωσιασμού και στους τροχούς με ένα ζευγάρι φαρδιά ελαστικά Avon Cobra Chrome, τα οποία έχουν αναπτυχθεί ειδικά για αυτό το μοντέλο. Και ενώ μπροστά ακολουθήθηκε η πεπατημένη με ζάντα 17 ιντσών, στο πίσω μέρος επιλέχθηκε μια 16αρα για να ταιριάζει καλύτερα στο στιλ του Rocket. Μια επιλογή που δεν είχε κόστος στην οδική συμπεριφορά. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις