• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι monza style τάπες του λαδιού , του ψυγείου και του ρεζερβουάρ, υπογραμμίζουν την εκτεταμένη χρήση αλουμινίου και συνθέτουν το premium παρουσιαστικό του Rocket.

Οι monza style τάπες του λαδιού , του ψυγείου και του ρεζερβουάρ, υπογραμμίζουν την εκτεταμένη χρήση αλουμινίου και συνθέτουν το premium παρουσιαστικό του Rocket.

Οι χαρακτηριστικοί προβολείς στο εμπρός μέρος έχουν διατηρηθεί, με τη διαφορά ότι τώρα είναι LED με φώτα ημέρας DRL και το τριγωνικό λογότυπο της Triumph ενσωματωμένο.

Η βάση της πινακίδας έχει μετακομίσει στον πίσω τροχό, αφήνοντας χώρο για το πίσω LED φωτιστικό να αναδείξει τα κάλλη της ουράς.

Σχεδίαση - Ποιότητα κατασκευής

 

Η Triumph κατάφερε να δημιουργήσει μια πανέμορφη και ξεχωριστή μοτοσικλέτα, πραγματική κεφαλογυρίστρα, που θαρρείς ότι ξεπήδησε από τα γυρίσματα ταινίας του Batman ή του Ghostrider. Ο σχεδιασμός του νέου Rocket 3 συνθέτει ένα άκρως επιβλητικό προφίλ, που υπογραμμίζεται από μυώδεις λεπτομέρειες και εκτεταμένη χρήση αλουμινίου σε όλο το μήκος της σιλουέτας του. Έτσι έχουμε μπροστινό φτερό, διακοσμητική ρίγα στο ρεζερβουάρ, φιλέτα κάτω από τη σέλα, στην ουρά και σε διάφορα σημεία, καθώς και monza style τάπα λαδιού , τάπα ψυγείου και τάπα ρεζερβουάρ, όλα κατασκευασμένα από αλουμίνιο. Οι χαρακτηριστικοί προβολείς στο εμπρός μέρος έχουν διατηρηθεί, με τη διαφορά ότι τώρα είναι LED με φώτα ημέρας DRL και το τριγωνικό λογότυπο της Triumph ενσωματωμένο. Φυσικά LED είναι και το πίσω φωτιστικό που απλώνεται σε όλο το μήκος της ουράς, όπως και τα προειδοποιητικά φλας, δίνοντας έτσι την απαιτούμενη νότα του μοντέρνου. 


Οι πανέμορφες εξατμίσεις, οι 20μπρατσες ζάντες και η βάση της πινακίδας που είναι στερεωμένη στο ψαλίδι, ολοκληρώνουν την δυναμική εικόνα του Rocket. Πολυτέλεια και ποιότητα αναβλύζουν σε κάθε πτυχή του πυραύλου και οποιαδήποτε προσπάθεια για κάτι μεμπτό θα καταλήξει σε αδιέξοδο, αφού το φινίρισμα των υλικών φλερτάρει με το άριστα. Τα πάντα έχουν μελετηθεί μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, όπως για παράδειγμα η καλωδίωση που διέρχεται εσωτερικά του επίπεδου τιμονιού(!), την ώρα που το λογότυπο της εταιρίας κοσμεί τη σίτα του ψυγείου, τα ποδοστήρια, και τα κέντρα της πίσω ζάντας.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις