• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το πλούσιο αφρώδες της σέλας αγκαλιάζει ιδανικά τα μαλακά μόρια του αναβάτη, ενώ αρκετά άνετο αποδεικνύεται και το κομμάτι που αντιστοιχεί στο συνεπιβάτη. Έξυπνη όμορφή και συνάμα πρακτική η λύση με τα πίσω πλήρως αναδιπλούμενα ποδοστήρια.

Η 2ης γενιάς έγχρωμη TFT οθόνη προσφέρει δυνατότητα συνδεσιμότητας με Bluetooth για λειτουργία μουσικής, τηλεφώνου, πλοήγηση με χάρτες της Google και εφαρμογή για χειρισμό κάμερας της GoPro.

Η διαχείριση όλων των λειτουργίων γίνεται εύκολα μέσω φωτιζόμενων διακοπτών και του joystick 5 κατευθύνσεων στο αριστερό μέρος του τιμονιού.

Aνεση - Εργονομία

 

Η θέση οδήγησης ακολουθεί τις σπορ καταβολές του Rocket και τονίζεται από τα κεντρικά τοποθετημένα μαρσπιέ, με τις δύο κάθετες ρυθμιζόμενες θέσεις για απόλυτη προσαρμογή.  Ο κορμός έχει ελαφριά κλίση προς τα εμπρός και τα χέρια εκτείνονται σε φυσιολογικές γωνίες. Η σέλα απέχει 773 χιλιοστά από το έδαφος, κάτι που σημαίνει εύκολη πρόσβαση σε αυτό. Και αυτό έχει τη σημασία του όταν έχεις να κουμαντάρεις ένα όχημα με το βάρος του Rocket και το μικρό κόψιμο του τιμονιού του. Το πλούσιο αφρώδες της αγκαλιάζει ιδανικά τα μαλακά μόρια του αναβάτη και προσφέρει άνετες μεταβάσεις ανεξάρτητα από τη διάρκεια της διαδρομής. Το τμήμα του συνεπιβάτη μπορεί να φαίνεται  μικρό αλλά είναι αρκετά άνετο, ενώ  και οι γωνίες των γονάτων δεν θα προβληματίσουν. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει για τα ποδοστήρια του συνεπιβάτη, τα οποία είναι πλήρως αναδιπλούμενα και γίνονται ένα με το σώμα της μοτοσικλέτας όταν είναι κλειστά, συμβάλλοντας έτσι σε μια πιο καθαρή εικόνα. 


Μια 2ης γενιάς έγχρωμη TFT οθόνη πολλαπλών λειτουργιών, με ρυθμιζόμενη γωνία έδρασης, βομβαρδίζει τον αναβάτη με πλήθος δεδομένων για την κατάσταση της μοτοσικλέτας. Διαθέτει διαφορετικά στιλ απεικόνισης, ενώ η εναλλαγή του φωτισμού μεταξύ μέρας και νύχτας εξασφαλίζει απόλυτη ευκρίνεια σε όλες τις συνθήκες. Στις δυνατότητες της συμπεριλαμβάνεται συνδεσιμότητα με Bluetooth για λειτουργία μουσικής,  τηλεφώνου, πλοήγηση με χάρτες της Google και εφαρμογή για χειρισμό κάμερας της GoPro. Η διαχείριση όλων των λειτουργιών γίνεται εύκολα μέσω φωτιζόμενων διακοπτών και του joystick 5 κατευθύνσεων στο αριστερό μέρος του τιμονιού και απαιτούν ελάχιστη εξοικείωση μέχρι να τις συνηθίσεις. Για τους πιο απαιτητικούς, ένας μακρύς κατάλογος με περισσότερα από 50 αξεσουάρ όπως keyless ανάφλεξη, θερμαινόμενες χειρολαβές, σετ βαλίτσες, αισθητήρες πίεσης ελαστικών,  θα σε βοηθήσει να διαμορφώσεις το Rocket στα μέτρα σου.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις