Οδηγώντας

    Ο ήχος κατά την εκκίνηση του κινητήρα είναι διαφορετικός από αυτό που έχεις συνηθίσει καθώς δεν υπάρχει μίζα και το σύστημα RISS αναλαμβάνει να τον θέσει σε λειτουργία. Όταν αυτό συμβεί, εντυπωσιάζεσαι από το πόσο αθόρυβος είναι και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου παραμένουν και κατά την κίνηση. Επιταχύνει ομαλά και γραμμικά με τη μετάδοση να ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε άνοιγμα του γκαζιού και να προσφέρει ακρίβεια στον έλεγχο του scooter με χαμηλές ταχύτητες. Τα 80 χιλιόμετρα από στάση έρχονται σε 9,3 δευτερόλεπτα, ενώ για το 0-100 απαιτούνται 14,9. Πολύ ικανοποιητικές είναι και οι ρεπρίζ, αφού για το 40-80 χρειάστηκαν 6,7 δευτερόλεπτα με το Medley να μην ξεμένει από δύναμη. Επίσης εντυπωσιακή είναι και η απουσία κραδασμών καθώς για να γίνουν αισθητοί θα πρέπει να κινηθείς κοντά στην τελική των 120 χιλιομέτρων την ώρα.


    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »

    Η σέλα μπορεί να φαίνεται λεπτή στο μάτι, αλλά προσφέρει μεγάλη άνεση
    και έχει σύμμαχό της τις πολύ σωστές ρυθμίσεις των αναρτήσεων που διαβάζουν τον δρόμο και απορροφούν αποτελεσματικά της ανωμαλίες κρατώντας ξεκούραστο τον αναβάτη. Στην κορυφαία ποιότητα κύλισης του Medley συμβάλει και το πλαίσιο που παραμένει ακλόνητο κάτω από όλες τις συνθήκες. Δεν εμφανίζει ασάφειες ή πλεύσεις σε απότομη αλλαγή κατεύθυνσης, ενώ ο 16άρης εμπρός τροχός σε συνδυασμό με το φαρδύτερο πίσω ελαστικό προσφέρουν σταθερότητα χωρίς να επηρεάζουν την ευελιξία. 
    Η κίνηση μέσα στην πόλη είναι απλή υπόθεση για το Medley. Το μικρό βάρος, η ευελιξία και η ακρίβεια της μετάδοσης το κάνουν να κινείται αέρινα και πολύ δύσκολα θα εγκλωβιστεί κάπου. Το σύστημα start – stop λειτουργεί άψογα και ο κινητήρας σβήνει αμέσως μόλις ακινητοποιηθούν οι τροχοί, ενώ επανέρχεται στη ζωή με μικρό άνοιγμα του γκαζιού. Φυσικά, υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης του συστήματος από διακόπτη στο τιμόνι. Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν και τα φρένα τα οποία εκτός από προοδευτική λειτουργία προσφέρουν και αποτελεσματικότητα, αφού κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το Medley από τα 80 χλμ/ώρα σε 29,5 μέτρα.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »