• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Επανασχεδιασμένο όλο το εμπρός μέρος με τον LED προβολέα να είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Χαρακτηριστικό το διπλό κόκκινο φως στο πίσω μέρος.

Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής

Η εμφάνιση του Medley ήταν έτσι κι αλλιώς νεανική και οι σχεδιαστικές ομοιότητες με το Beverly το διατηρούσαν φρέσκο. Η Piaggio παρ όλα αυτά προχώρησε σε εκτεταμένο φρεσκάρισμα κυρίως του εμπρός μέρους βελτιώνοντας το ακόμα περισσότερο και δίνοντάς του σύγχρονη και όσο σπορ πρέπει, αύρα. Πιο συγκεκριμένα έχουμε νέο LED προβολέα που αντικαθιστά τον συμβατικό και έχει πλέον ορθογώνιο σχήμα με πιο έντονες γωνίες. Φυσικά, αλλαγμένα είναι και τα πλαστικά στο τιμόνι που τον πλαισιώνουν ενώ κατεβαίνοντας πιο χαμηλά αντικρίζεις τη νέα λεπτότερη ποδιά που φιλοξενεί τα φλας και τα φώτα ημέρας.Χαρακτηριστικό το διπλό κόκκινο φως στο πίσω μέρος.

Χαρακτηριστικό το διπλό κόκκινο φως στο πίσω μέρος.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Η έκδοση S που είχαμε στη διάθεσή μας ξεχωρίζει χάρη στις μαύρες ματ και κόκκινες λεπτομέρειες
όπως η σχάρα, τα ελατήρια των αμορτισέρ και το περίγραμμα της γραβάτας, ενώ οι ζάντες του είναι μαύρες σε αντίθεση με τις ασημί της “απλής” έκδοσης. Διαφοροποίηση έχουμε και στα φρένα με την S να φέρει δίσκους μαργαρίτα και χρυσές δαγκάνες, ενώ διαφορετικά είναι και τα διαθέσιμα χρώματα των δυο εκδόσεων.

Ένας από τους λόγους που έκαναν τόσο δημοφιλές το Medley είναι η premium ποιότητά του που δεν συναντάς εύκολα σε μικρού κυβισμού scooter. Η Piaggio το γνωρίζει και σωστά επέλεξε να τη διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο. Κουμπιά και διακόπτες προέρχονται από το Beverly, οπότε έχουν αποδείξει ήδη την αξία και την αντοχή τους στο χρόνο, ενώ η ποιότητα κύλισης, η απουσία τριγμών και η άριστη συναρμογή των πλαστικών ολοκληρώνουν την εξαιρετική εικόνα.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Δες ποια εξάτμιση Akrapovic σου ταιριάζει