Test LS2 Rambla: Με επένδυση που φοριέται σαν ξεχωριστό μπουφάν

Με casual εμφάνιση για να το φοράς παντού και αφαιρούμενη επένδυση που φοριέται σαν ξεχωριστό μπουφάν, το Rambla της LS2 είναι το μοναδικό jacket που θα χρειαστείς τον χειμώνα.

Στόχος της LS2 είναι η απόλυτη ασφάλεια και προστασία του αναβάτη και πλέον η γκάμα της έχει επεκταθεί πέρα από τα κράνη, σε μια ολοκληρωμένη συλλογή ένδυσης για τουριστική και αστική χρήση. Μπουφάν, παντελόνια και γάντια που απευθύνονται σε όσους δεν κάνουν συμβιβασμούς στην ασφάλεια, την άνεση και την εμφάνιση είναι διαθέσιμα μέσα από το δίκτυο συνεργατών της Α. Κιούπης και Σια ΟΕ, η οποία μας παραχώρησε το χειμερινό μπουφάν Rambla για δοκιμή.

Casual εμφάνιση και υψηλή ποιότητα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το Rambla είναι ένα μπουφάν μήκους 3/4 που προορίζεται για χειμερινή χρήση. Αυτό που εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή είναι η casual εμφάνισή του, καθώς δεν θυμίζει jacket μοτοσυκλέτας, αλλά ένα συμβατικό μπουφάν. Αυτό το καθιστά ιδανικό για όσους θέλουν να είναι ασφαλείς κατά τις αστικές μετακινήσεις και να μπορούν να φορέσουν το ίδιο μπουφάν στο γραφείο ή σε κάποια έξοδο χωρίς να περιορίζονται από την μειωμένη ελευθερία κινήσεων ενός τεχνικού jacket. Είναι κατασκευασμένο από πολυεστερικό ύφασμα, υλικό που συναντάμε στα μπουφάν μοτοσυκλέτας, το οποίο έχει δεχθεί επίστρωση με κερί που ενισχύει την αδιαβροχοποίηση δίνει μια νότα πολυτέλειας. Ο μεγάλος γιακάς καταργεί την ανάγκη για χρήση περιλαίμιου, αφού κλείνει μέχρι ψηλά και κρατάει ζεστό τον λαιμό. Επίσης, είναι εφοδιασμένο με κουκούλα που αποδείχθηκε πολύ χρήσιμη τις μέρες με βροχή και αέρα σε απογεματινές βόλτες. Διαθέτει ενσωματωμένη αδιάβροχη μεμβράνη που δεν επιτρέπει στο νερό να εισχωρήσει, ενώ η διάτρητη φόδρα φροντίζει για τη σωστή διαπνοή και αποτρέπει την εφίδρωση. Ποιοτικά το Rambla βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και αυτό έγινε άμεσα αντιληπτό μόλις το πήραμε στα χέρια μας. Δεν εντοπίσαμε την παραμικρή ατέλεια σε ραφές, κουμπιά και επιμέρους στοιχεία με την συναρμογή των διαφορετικών υλικών να είναι άψογη.

Εσωτερική επένδυση που φοριέται σαν ξεχωριστό μπουφάν

Είναι διαθέσιμο σε ανδρικό και γυναικείο και σε δυο αποχρώσεις μπλε και χακί, ενώ για την τέλεια εφαρμογή σε κάθε σωματότυπο φροντίζουν ελαστικά κορδόνια στο κολάρο και τη μέση, ενώ στα μανίκια υπάρχουν κουμπιά δυο θέσεων. Με το Rambla έχεις στη διάθεσή σου δυο ευρύχωρες εξωτερικές τσέπες και δυο εσωτερικές. Το στοιχείο που κάνει το συγκεκριμένο μπουφάν να ξεχωρίζει η η αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση, η οποία μπορεί να φορεθεί σαν ξεχωριστό μπουφάν και μάλιστα είναι αρκετά ζεστή όπως διαπιστώσαμε. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχεις 2 μπουφάν σε ένα οπότε εξοικονομείς χρήματα.

Προστατευτικά σε αγκώνες που ρυθμίζονται σε 2 θέσεις

Παρά την casual εμφάνιση δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα jacket μοτοσυκλέτας, οπότε διαθέτει αφαιρούμενα, εύκαμπτα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες με τα τελευταία μάλιστα να ρυθμίζονται ως προς το ύψος σε 2 θέσεις. Επίσης, υπάρχει αναμονή για προστατευτικό πλάτης level 2 της LS2 ή άλλης εταιρείας, όπως D3O ή SAS-TEC. Τέλος, οι ραφές είναι υψηλής αντοχής στα επίμαχα σημεία και δεν πρέπει να παραλείψουμε την ύπαρξη φερμουάρ σύνδεσης με παντελόνι.

Η άποψή μας

Αν θέλεις ένα μπουφάν που θα μπορείς να χρησιμοποιείς όχι μόνο με τη μοτοσυκλέτα σου, αλλά και χωρίς αυτή, το Rambla της LS2 είναι μια ποιοτική επιλογή που δεν θα μετανιώσεις. Είναι ζεστό, άνετο και με casual εμφάνιση για να μην το αποχωρίζεσαι. Το κερασάκι στη τούρτα είναι η αφαιρούμενη θερμική επένδυση που μπορεί να φορεθεί και μόνη της, οπότε με 189 ευρώ παίρνεις δυο μπουφάν.


Πληρώνεις 1 παίρνεις 2
Έχει επένδυση που φοριέται σαν ξεχωριστό μπουφάν
Τα προστατευτικά στους αγκώνες ρυθμίζονται σε 2 θέσεις
Casual εμφάνιση για να το φοράς με ή χωρίς μοτοσυκλέτα
Αδιαβροχοποίηση με κερί και αδιάβροχη μεμβράνη

 
Ενδεικτική Τιμή: 209 ευρώ

Α. Κιούπης και Σια ΟΕ
Μαραθώνος 38, 10436, ΑΘΗΝΑ

Ρωτήστε περισσότερα