Η σέλα έχει χαμηλώσει σε ύψος μεγαλώνοντας την ευχρηστία χωρίς ωστόσο να διαταράσσει στο ελάχιστο τα προσφερόμενα επίπεδα άνεσης οδηγού και συνεπιβάτη.

Εντυπωσιακή η έγχρωμη οθόνη αφής 6,5 ιντσών. Παρέχει δυνατότητα συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth με smartphone και Apple CarPlay.

Aνεση – Εργονομία

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση! Η άριστη εργονομία της νέας Africa δεν συνιστά δημοσιογραφική υπερβολή, αλλά περιγράφει με ακρίβεια  αυτό που εισπράττεις όταν βρεθείς πίσω από το τιμόνι της.  Η σέλα έχει χαμηλώσει σε ύψος (κατά 50 χιλιοστά) φτάνοντας τα 850 χιλιοστά απόστασης από το έδαφος. Αυτό δίνει σαφώς ευκολότερη πρόσβαση και μεγαλώνει την ευχρηστία όμως δεν διαταράσσει στο ελάχιστο τα προσφερόμενα επίπεδα άνεσης οδηγού και συνεπιβάτη, με το αφρώδες να τους κρατάει ξεκούραστους ανεξάρτητα από το μήκος της επιλεγμένης διαδρομής. Το νέο Africa πέρασε πλέον το κατώφλι του Infotainment. Μια έγχρωμη οθόνη αφής 6,5 ιντσών έχει τοποθετηθεί στην θέση του πινάκα οργάνων και εκτός από πληρέστατη πληροφόρηση για όλες τις παραμέτρους της μοτοσικλέτας, παρέχει δυνατότητα συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth με smartphone και Apple CarPlay. Αυτό συνεπάγεται διαχείριση μουσικής, κλήσεων, πλοήγησης καθώς και χρήση όλων των διαθέσιμων εφαρμογών της Apple, εύκολα και με ασφάλεια. Δυστυχώς οι κάτοχοι των Android δεν θα μπορέσουν να κάνουν χρήση των δικών τους εφαρμογών. 


Εδώ να τονίσουμε ότι η λειτουργία αφής (θέλει πίεση γιατί δουλεύει με ανάδραση) είναι σε ισχύ μόνο όταν είσαι σταματημένος, για ευνόητους λόγους, ενώ ακούει ακόμα και με το γάντι φορεμένο. Εν κινήσει, την εποπτεία αναλαμβάνουν οι ποιοτικότατοι διακόπτες που αναπαύονται δίπλα από τα θερμαινόμενα γκριπ και θυμίζουν πιλοτήριο μαχητικού. Βέβαια χρειάζεσαι καιρό  μέχρι να εξοικειωθείς μαζί τους, αλλά μετά τους παίζεις στα δάχτυλα(στην κυριολεξία) απολαμβάνοντας ευκολία σε κάθε μετάβαση. Στο κάτω μέρος μια μικρότερη οθόνη ενημερώνει ψηφιακά τον οδηγό με βασικές πληροφορίες όπως ταχύτητα και σχέση κιβωτίου, όταν στη μεγάλη οθόνη τρέχει κάποια ανοιχτή εφαρμογή.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

  • konstantinos tsouk

    πιστευω οτι ο περισσοτερος λαος επαψε να.ζαχαρωνει το AT1100.... Περιμένουν όλοι το 2022 να βγει το midsize μοντελο....που θα βαφτιστεί είτε africa είτε transalp.... οπως ειπε και ο φιλος πιο πάνω ειναι πολλα τα λεφτα κ παίρνεις αλλα μοντέλα κλάσεις καλυτερα.

      7
  • Toc

    Με τα ίδια χρήματα αγοράζεις multi και κερνάς τσαγάκι ότι κυκλοφορεί σε εντουρο, μόταρντ, και πολλά SBK για πλάκα !! Ας μη μιλήσουμε για σχεδιασμό που θα παρκάρεις και θα χαζεύουν όλοι και όλες !!

      20
  • ΒΑΣΙΛΗΣ L

    Όλα καλά, αλλά γιατί μόνο με Apple; Οι των Android γιατί να εξαιρούνται; 20 χιλιάρικα είναι αυτά.....

      25