Test Furygan Colt Evo 2: Πρακτικό με δυνατότητα ρύθμισης

Το νέο τσαντάκι μηρού της Fuygan διαθέτει δυο εύκολα προσβάσιμους αποθηκευτικούς χώρους και μπορείς να το στηρίξεις και στη ζώνη του παντελονιού σου για μεγαλύτερη ευκολία.

Δοκιμάζουμε το τσαντάκι μηρού Furygan Colt Evo 2

Η εταιρία Furygan ξεκίνησε το 1969 στην Γαλλία, κατασκευάζοντας στην αρχή μόνο γάντια για αθλητές σκι, ποδηλάτες αλλά και την μεγάλη αγάπη του ιδρυτή Jaques Segura, τις μοτοσυκλέτες. Το όνομά της προέρχεται από την αγγλική λέξη «Fury» που σημαίνει οργή και «Gant», που είναι τα γάντια στην Γαλλία. Σήμερα, η γκάμα της περιλαμβάνει ακόμα μπουφάν, δερμάτινες φόρμες, παντελόνια, παπούτσια, τσάντες και διάφορα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας. Έχουμε δοκιμάσει κατά καιρούς καλοκαιρινά και χειμερινά μπουφάν και γάντια της Furygan και αυτή τη φορά η Motoway μας προμήθευσε με ένα τσαντάκι μηρού Colt Evo 2.

Μπορείς να το περάσεις από τη ζώνη σου και να καταργήσεις τον ένα ιμάντα

Το τσαντάκι μηρού είναι μια πολύ πρακτική λύση, στις περιπτώσεις που θέλεις να έχεις μαζί σου μόνο τα απαραίτητα (χαρτιά, κλειδιά, κινητό, πορτοφόλι), αλλά αυτά δεν χωράνε ή δεν θέλεις να τα έχεις μέσα στο μπουφάν σου. Με χωρητικότητα 1,5 λίτρα, το Colt Evo 2 θα χωρέσει όλα αυτά και ακόμα περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης, ενώ οι μαζεμένες διαστάσεις του συμβάλουν στην άνεση και τη διακριτική εμφάνιση. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στα χέρια μας το Colt Evo 2 αντιληφθήκαμε ότι κάτι διαφορετικό συμβαίνει στον τρόπο που στηρίζεται. Με λίγο ψάξιμο στο site της Furygan ανακαλύψαμε ότι μπορείς να το δέσεις κανονικά στη μέση σου ή να το κρεμάσεις από τη ζώνη του παντελονιού σου και να καταργήσεις τον ένα ιμάντα δεσίματος. Μάλιστα σου δίνει τη δυνατότητα ρύθμισης καθ` ύψος για ιδανική εφαρμογή είτε με μακρύ, είτε με μεσάτο μπουφάν. Φυσικά, τόσο ο ιμάντας που περνά στη μέση σου, όσο και αυτός του μηρού είναι ρυθμιζόμενοι σε μήκος και ασφαλίζουν με πλαστικά κλιπς.

Δυο αποθηκευτικοί χώροι με εύκολη πρόσβαση

Το Colt Evo 2 είναι κατασκευασμένο από υψηλής αντοχής πολυεστέρα με τα φερμουάρ να είναι ανθεκτικά στο νερό και να έχουν υφασμάτινες προεκτάσεις για εύκολο χειρισμό. Διαθέτει δυο ξεχωριστές θήκες οι οποίες έχουν μεγάλο άνοιγμα για να μπορείς να περάσεις το χέρι σου στο εσωτερικό ακόμα κι όταν φοράς γάντι, ενώ το κόκκινο χρώμα κάνει εύκολο τον εντοπισμό αντικειμένων σε σχέση με το μαύρο, άλλων προϊόντων που έχουν περάσει στο παρελθόν από τα χέρια μας. Η μπροστινή θήκη μάλιστα διαθέτει 3 υποδοχές για στιλό ή μολύβι. Στο εμπρός μέρος υπάρχουν δυο ανακλαστικές λωρίδες που κάνουν πιο ορατό τον αναβάτη κατά τη νυχτερινή οδήγηση. Είναι διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα, ενώ υπάρχει και η έκδοση PIX, που ξεχωρίζει εμφανισιακά χάρη στο μοτίβο που παραπέμπει σε pixel οθόνης.

Η άποψή μας

Το τσαντάκι μηρού Furygan Colt Evo 2 έγινε το νέο αγαπημένο μας αξεσουάρ χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής, την πρακτικότητα και τις δυνατότητες προσαρμογής που έχει. Χωράει όλα τα απαραίτητα στα οποία χρειάζεσαι εύκολη πρόσβαση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 59, 54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ρωτήστε περισσότερα