Test Five WFX Skin Gtx: Από τα πιο ποιοτικά δερμάτινα χειμερινά γάντια!

Ζεστά, άνετα και με κορυφαία προστασία, τα Five WFX Skin Gtx αποτελούν μια κορυφαίοα επιλογή για τον χειμώνα.

Η γαλλική Five για πάνω από 15 χρόνια ειδικεύεται στην εξέλιξη και κατασκευή γαντιών αποκλειστικά για μοτοσικλετιστές, με γνώμονα τις αρκετά υψηλές προδιαγραφές. Τα Five WFX Skin Gtx αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη sport-touring επιλογή σε δερμάτινα γάντια, όντας άνετα, πολύ ζεστά και με κορυφαία προστασία. Όλα αυτά τα διαπιστώσαμε από πρώτο χέρι, χάρη στην Moto Market που μας έδωσε την δυνατότητα να τα δοκιμάσουμε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Διακριτική εμφάνιση με premium πινελιές

Αρχικά, εκ πρώτης όψεως τα Five WFX Skin Gtx σε εντυπωσιάζουν με την ποιότητα κατασκευής, τις λεπτομέρειες στον σχεδιασμό τους και την διακριτική εμφάνιση. Είναι ειδικά κατασκευασμένα για χρήση στους σκληρούς χειμερινούς μήνες. Το βασικό υλικό κατασκευής τους αποτελείται ως επί το πλείστων από γνήσιο δέρμα κατσίκας, για το πάνω μέρος και το εσωτερικό της παλάμης, μαζί με διάφορα τμήματα από νάιλον υφασμάτινη επίστρωση σε συγκεκριμένα σημεία, που έχουν στόχο την μεγαλύτερη άνεση των κινήσεων του χεριού. Η όμορφη λεπτομέρεια που μας άρεσε και τραβάει τα βλέμματα, είναι το μεταλλικό διακριτικό λογότυπο της Five στο πάνω μέρος της παλάμης, δίνοντας μία premium πινελιά στην συνολική εικόνα του γαντιού.


Θερμομονωτικότητα σε άλλα επίπεδα

Για την αντιμετώπιση του κρύου, τα WFX Skin Gtx διαθέτουν στο εσωτερικό τους μία θερμική επένδυση Thinsulate 180g που σε συνδυασμό με το τεχνητό γούνινο ύφασμα, θα κρατήσουν τα χέρια σας ζεστά για πάρα πολλά χιλιόμετρα. Επιπλέον, κάτω από το δέρμα  χρησιμοποιούν μία αδιάβροχη μεμβράνη GORE-TEX, κρατώντας μακριά το νερό μιας χειμερινής καταιγίδας. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο μακρύς τους σχεδιασμός καλύπτει πλήρως τον καρπό, ενώ ταυτόχρονα με τις παραπάνω τεχνολογίες, δεν αφήνει ίχνος κρύου αέρα να εισχωρήσει στο εσωτερικό τους.

Προστασία που δεν χρειάζεται συστάσεις

Στον τομέα της ασφάλειας, τα Five WFX Skin Gtx δεν χρειάζονται συστάσεις. Τα προστατευτικά από σκληρό πλαστικό PVC, στο μετακάρπιο και στις αρθρώσεις των δακτύλων υπόσχονται κορυφαία ασφάλεια σε κάθε περίπτωση ατυχήματος. Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον, είναι και το προστατευτικό slider στο κάτω μέρος της παλάμης, το οποίο θα σας προσφέρει περισσότερη προστασία σε οποιαδήποτε πτώση. Παράλληλα υπάρχουν διάφορες ενισχύσεις από μαλακό διάτρητο δέρμα, τεχνολογίας Clarino, σε καίρια σημεία της παλάμης, για καλύτερο grip στην λαβή του γκαζιού και περισσότερη αντοχή. Μάλιστα, τα γάντια θα μείνουν σταθερά στη θέση του, εφόσον εφαρμόζουν στο χέρι  με ένα σύστημα ελαστική μανσέτας στην περιοχή του καρπού, και ένα κλείσιμο από Velcro για πάνω από το μανίκι.

Η άποψή μας

Τα γάντια Five WFX Skin Gtx μας εντυπωσίασαν με την διακριτική και συνάμα sport-touring εμφάνισή τους, καθώς και με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής με κορυφαία υλικά και τεχνολογίες, όπως το γούνινο εσωτερικό. Κάτι που θα θέλαμε να έχουν, είναι να μπορούν να χειριστούν touch screen οθόνη. Παρόλα αυτά τα Five WFX Skin Gtx θα σας κρατήσουν πάνω από όλα ασφαλείς, στεγνούς και ζεστούς.

Test Five WFX Skin Gtx
- Θερμική επένδυση Thinsulate 180g
- Προστατευτικά από σκληρό πλαστικό PVC, στο μετακάρπιο και στις αρθρώσεις των δακτύλων.
- Μεταλλικό λογότυπο της Five στο πάνω μέρος της παλάμης για premium εμφάνιση.
Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει δερμάτινο γάντι τον χειμώνα; Ήταν αποτελεσματικό;
 


Τιμή: 89,9 ευρώ

MOTO MARKET A.E.
Θησέως 25, 17671, ΑΘΗΝΑ

Ρωτήστε περισσότερα