Test: Benelli TRK 502 X

Test: Benelli TRK 502 X

Test: Benelli TRK 502 X

Test: Benelli TRK 502 X

Test: Benelli TRK 502 X

Test: Benelli TRK 502 X

Test: Benelli TRK 502 X

Test: Benelli TRK 502 X

Test: Benelli TRK 502 X

Test: Benelli TRK 502 X

Test: Benelli TRK 502 X

Test: Benelli TRK 502 X

Το TRK 502 αποκτά ένα πιο «ανήσυχο» αδερφάκι, το οποίο υπόσχεται να σας πάει πιο μακριά από εκεί που τελειώνει η άσφαλτος, χάρη στον πιο περιπετειώδη χαρακτήρα και εξοπλισμό του.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Τι νέο φέρνει:
  • Off road χαρακτήρας
  • Νέες ρυθμίσεις αναρτήσεων 
  • Εμπρός τροχός 19 ιντσών
  • Ζάντες με ακτίνες
  • Ελαστικά μεικτής χρήσης

Τιμή: 6.300 ευρώ (πλέον τέλος ταξινόμησης)

Το TRK 502 παρουσιάστηκε πριν από σχεδόν ενάμιση χρόνο και σημείωσε σημαντική εμπορική επιτυχία στη χώρα μας αφού διαθέτει την επιβλητική παρουσία μιας adventure μοτοσυκλέτας και εφοδιάζεται με έναν μεσαίου κυβισμού κινητήρα, η απόδοση του οποίου επιτρέπει σε κατόχους διπλώματος Α2 να την οδηγήσουν. Αν τώρα σε αυτά υπολογίσουμε και την προσιτή του τιμή, καταλαβαίνουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Σήμερα, το TRK αποκτά μια πιο χωμάτινη έκδοση με την κωδική ονομασία «Χ» και απευθύνεται σε όσους θέλουν να συνεχίζουν σε λάσπες, πέτρες, χώματα και άμμο όταν η άσφαλτος τελειώνει. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • pitis

    Δική μου αποψη είναι ότι οποιος ενδιαφερετε για το εν λόγω μοντελο (συμπεριλαμβανομενου και εμου του ιδιου), να περιμενει τον Σεπτεμβριο που θα κυκλοφορησει και το 800αρι TRK και στην συνεχεια συγκρινουμε και αποφασιζουμε.

      2
  • Dim maras

    Είμαι σχετικά άβγαλτος στο χώρο τον μεγάλων κιβικων, και θα ήθελα να μου πείτε σχετικά, στο τι είναι καλύτερο για έναν καινούριο οδηγό μεσαίου χώρου των μοτοσυκλετων..... Benelli trk 502 η Honda cb 500.... Η τιμή τους είναι σχεδόν το ίδιο, αν κάποιος είναι γνωστής ας μου πει κάποια πράγματα....????

      4
  • Μπον

    Οποιος εχει οδηγησει και το λεοντσινο και το trk που φορουν το ιδιο μοτερ θα εχουν διαπιστωσει οτι λογω βαρους στο ον-οφ,δεν επιταχυνει οπως στο γυμνο και πρεπει να το ξεζουμιζεις για να δεις λιγο υψηλη τελικη.Δεν συζηταμε για δικαβαλο και με μπαγκαζια πρεπει να εχεις πολυυυυυ υπομονη,εκτος αν εισαι νεοεισερχομενος και δεν εχεις εμπειρια απο την κατηγορια 650 κ.εκ plus...Σε γενικες γραμμες ομως ειναι ομοιογενες συνολο και με ενα δυνατοτερο μοτερ θα ταιριαξει γαντι στις απαιτησεις των οδηγων στην χωρα μας.

      4
  • jiannis

    μια πολυ καλη προταση σε αυτα τα κυβικα με πολυ καλη υποδυναμη και ροπη για τα κυβικα της (λιγο παραπανω απο χοντα αλλα και πολυ ποιο φτηνη απο χοντα )και το κυριοτερο ,ειναι κουκλα

      6
  • Konstantinos

    δηλαδή Terry, το honda 500 ειναι καλύτερο που έχει ιδια άλογα και παραπλήσιο βάρος;; μια χαρα εναλλακτική πρόταση ειναι στην κυριαρχία των ιαπωνικών... και πιο οικονομικό

      27
  • terrys

    Απογοητευτικη αποδοση λογω κακης αναλογιας kg/hp έχει απόδοση ενός 300cc Aνθρακας ο Xρυσος για τις εκτος δρομου δυνατοτητες

      19