• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Απόλυτη ταύτιση με το Χ σε επίπεδο περιφερειακών εξαρτημάτων. Το πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει τηλεσκοπικό πιρούνι 35 χιλιοστών στην ανάρτηση και τετραπίστονες δαγκάνες της Bybre στα φρένα.

  Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα

   

  Το πλαίσιο είναι μια ατσάλινη σωληνωτή κατασκευή που συνδυάζεται με ένα κομμάτι  χυτοσιδήρου στην περιοχή που βρίσκεται το διπλό αλουμινένιο ψαλίδι. Η συγκεκριμένη δομή δίνει έναν εξαιρετικά υψηλό βαθμό σταθερότητας και ακαμψίας. Ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 35 χιλιοστών με διαδρομή 110 χιλιοστά μπροστά και ένα ζευγάρι διπλών αμορτισέρ με διαδρομή 112 χιλιοστά και ρυθμιζόμενη προφόρτιση πίσω, έχουν αναλάβει το δύσκολο ρόλο της απόσβεσης. Η μεγάλη διαδρομή των ελατηρίων εξασφαλίζει άνετη και ομαλή μετάβαση, ακόμα και με συνεπιβάτη και αποσκευές. Ένα ζευγάρι δίσκων 265 χιλιοστών μπροστά και ένας μονός δίσκος ίδιας διαμέτρου πίσω, συνεργάζονται με δαγκάνες της Bybre, τεσσάρων εμβόλων και μονού εμβόλου αντίστοιχα. Το ελαφρύ, μόλις 700γραμμάρια, δικάναλο  σύστημα ABS της Continental, προσφέρει ασφάλεια κατά την διαδικασία επιβράδυνσης. To GT διαθέτει αλουμινένιους τροχούς 15 ιντσών μπροστά και 14 ιντσών πίσω, οι οποίοι τυλίγονται από ελαστικά διαστάσεων 120 / 70 και 150 / 70 αντίστοιχα.

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  BMW: F 900 R από 9.240 & F900 XR από 11.950 ευρώ

  • xaris

   Καλό θα ήταν να αναγράφεται στα άρθρα σας και το κόστος των βασικών σέρβις (π.χ. 5.000 χλμ./ 10.000 χλμ κλπ) καθώς στο κόστος μιας μοτοσικλέτας πρέπει να συνυπολογιστούν και τα έξοδα αυτά (όπως αναγράφετε την κατανάλωση και μπορούμε να την συνυπολογίσουμε στο κόστος χρήσης). Δεν έχω δει κάποια σύγκριση με την Yamaha xmax. Αν υπάρχει παρακαλώ ενημερώστε με διότι ενδιαφέρομαι για αγορά μεταξύ αυτών των δύο.

    
  • Χαρης

   Καλό θα ήταν να γνωρίζουμε το κόστος των service, καθώς ο καταναλωτής θα πρέπει να γνωρίζει και να υα υπολογίζει στην αγορά μιας μοτοσικλέτας. Είμαι μεταξύ αυτής και της Xmax. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει και δεν βλεπω να κυκλοφορεί γεγονός που με προβληματίζει.

    
  • dimitris

   Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ BMW ή ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ FACON ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ? ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥ ΑΚΡΙΒΟ!

     3