Test AGVPro Atcatt DRY-TEX: Σπορ εμφάνιση και χαμηλή τιμή

Η νέα πρόταση της AGVPro ακούει στο όνομα Atcatt, ενώ διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά της εταιρείας για τα οποία έχει γίνει αγαπητή στο ελληνικό κοινό. Το AGVPro Atcatt με όπλο την ποιότητα, την σπορ εμφάνιση και την οικονομική τιμή θα γίνει το επόμενο μπουφάν μοτοσικλέτας σου.

Την AGVPro την ξέρουμε αρκετό καιρό ως μία από τις εταιρείες με ποιοτικά προϊόντα εξοπλισμού αναβάτη, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και αυτό φαίνεται από το πόσο πολύ συχνά τα συναντάς έξω στους δρόμους. Παρόλο αυτά, η AGVPro δεν επαναπαύεται και εξελίσσει συνεχώς τα προϊόντα της, παρουσιάζοντας συνεχώς καινούργιες προσθήκες στη γκάμα της. Για το λόγο αυτό, παραλάβαμε το νέο μπουφάν της AGVPro Atcatt από την Too Fast, για να διαπιστώσουμε τι νέες βελτιώσεις φέρνει στη “φαρέτρα” του.

Ποιότητα - Ανεση

Αρχικά, το AGVPro Atcatt διαθέτει μία κοντή σχεδίαση για χειμερινό μπουφάν, χαρίζοντάς του μία σπορ εμφάνιση, η οποία ταιριάζει τέλεια με κάποια supersport ή γυμνή μοτοσυκλέτα με σκυφτή θέση οδήγησης. Το κοντό του μήκος κάνει πιο άνετη την σπορ οδήγηση, καθώς δεν “διπλώνει” στη μέση, όπως θα έκανε ένα jacket μεγαλύτερου μήκους. Την εμφάνισή του ολοκληρώνει το μαύρο του χρώμα με τα επίσης μαύρου χρώματος λογότυπα της εταιρείας, γεγονός που το κάνει αρκετά διακριτικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Φορώντας το Atcatt, το νιώθεις χωρίς δυσκολία να “αγκαλιάζει” το σώμα σου έχοντας τη σωστή εφαρμογή πάνω σε αυτό. Η ειδική του σχεδίαση προσφέρει εξαιρετική εργονομία και απόλυτη ελευθερία κινήσεων, πράγμα που δεν συνηθίζεται στα χειμερινά μπουφάν. Στο ύψος της μέσης μπορείς να το ρυθμίσεις ώστε να ταιριάξει ακριβώς στα μέτρα σου, χάρη στους ελαστικούς ιμάντες που διαθέτει, ενώ το ίδιο μπορεί να γίνει και στα μανίκια με κλείσιμο τύπου velcro. Στον γιακά διαθέτει επίσης ρυθμιζόμενο κολάρο σε δύο θέσεις κουμπιών, ενώ εξαιρετικά θετικό παραμένει το τελείωμα από neoprene για μεγαλύτερη άνεση στην περιοχή του λαιμού χωρίς να σε “κόβει”.

Θερμομόνωση - Αδιαβροχοποίηση

Το AGVPro Atcatt, όπως και τα περισσότερα χειμερινά μπουφάν, χρησιμοποιεί ύφασμα Cordura 600D για την κατασκευή του, προσφέροντας εξαιρετική αντοχή στην τριβή, τη διάτρηση και τα σκισίματα, πράγμα που σημαίνει ότι θα σας κρατήσει για αρκετό καιρό. Κάτω από το εξωτερικό ύφασμα υπάρχει μία 100% αδιάβροχη και διαπνέουσα DRY-TEX μεμβράνη, που όπως διαπιστώσαμε κατά την διάρκεια χειμερινής μπόρας, θα καταφέρει να σας κρατήσει στεγνούς για πολλή ώρα. Για την αντιμετώπιση του χειμώνα το Atcatt συνδυάζει και μία αφαιρούμενη θερμική επένδυση η οποία φάνηκε να αποδίδει τα μέγιστα σε συνθήκες καθημερινής χρήσης.
Από την άλλη, το νέο μπουφάν της AGVpro προσφέρεται με δύο αεραγωγούς στο ύψος της μέσης, που όταν τους ανοίξεις νιώθεις τον δροσερό αέρα να κυκλοφορεί και το θερμό να αποβάλλεται, γεγονός που αποτελεί εξαιρετικά χρήσιμο για όταν “ανοίξει” λίγο ο καιρός ή σε μια ηλιόλουστη γρήγορη βόλτα. Ακόμα, αν βγάλεις και την εσωτερική επένδυση, το Atcatt μετατρέπεται απευθείας σε ανοιξιάτικο μπουφάν.

Προστασία - Πρακτικότητα

Για την προστασία και την ασφάλεια του αναβάτη είναι υπεύθυνα τα προστατευτικά CE EN 1621-1:2012 προδιαγραφών σε ώμους και αγκώνες, ενώ διαθέτει και προστατευτικό πλάτης που αν αναλογιστεί κανείς την χαμηλή τιμή του αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα. Επιπλέον, στο πίσω μέρος υπάρχουν ανακλαστικά διακριτικά 3Μ με αποτέλεσμα να κάνουν πιο ορατό τον μοτοσικλετιστή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού η κατά την διάρκεια της νυκτερινής οδήγησης.
Στο τομέα της πρακτικότητας θα σε βολέψει στην καθημερινή χρήση, εφόσον τα απαραίτητα μικροαντικείμενα που κουβαλάς μπορούν να αποθηκευτούν στις δυο εξωτερικές τσέπες, οι οποίες έχουν αρκετά μεγάλο βάθος και ικανοποιητικό άνοιγμα, ενώ κλείνουν με φερμουάρ. Στο εσωτερικό του μπουφάν, υπάρχει μία τσέπη εγγράφων και μία ειδική για το smartphone σου από neoprene υλικό που κλείνουν με velcro.

Η άποψή μας

Με τέτοια χαρακτηριστικά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον ανταγωνισμό, ενώ στην τιμή που προσφέρεται σε συνδυασμό με την προστασία πλάτης το κάνουν εξαιρετική επιλογή για όποιον αναζητά ένα προσιτό σπορ και χειμερινό jacket που θα σας κρατήσει ζεστούς για πολλούς ακόμα χειμώνες.

Test AGVPro Atcatt DRY-TEX
- Αφαιρούμενη θερμική επένδυση και αεραγωγοί για μεγαλύτερο εύρος χρήσης.
- Προστατευτικά σε ώμους, αγκώνες και πλάτη.
- 2 εξωτερικές και 2 εσωτερικές τσέπες.
Έχετε δοκιμάσει κάποιο μπουφάν της AGVPro; Πώς σας φάνηκε;

Τιμή: 129 ευρώ

TOOFAST
Λ. Βουλιαγμένης 583, 16452, Αργυρούπολη

Ρωτήστε περισσότερα