Τα γυαλιά ηλίου της Spect έφτασαν στο Motomarket

Τα γυαλιά ηλίου της Spect έφτασαν στο Motomarket

Σχεδιασμένα από αθλητές για αθλητές, τα γυαλιά ηλίου της Spect σε περιμένουν στο Motomarket για να κάνεις την εμφάνισή σου ξεχωριστή.

Από το 2016 η Spect Eyewear συνεργάζεται με τη Red Bull και οι δυο εταιρείες μοιράζονται την τεχνογνωσία τους από τη συνεργασία με κορυφαίους αθλητές με στόχο τη σχεδίαση και την κατασκευή γυαλιών ηλίου και μασκών σκι. Η σειρά γυαλιών ηλίου Red Bull Spect περιλαμβάνει προϊόντα που κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά που δημιουργούν μια στιβαρή κατασκευή η οποία όμως έχει και την απαραίτητη ελαστικότητα.


   
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Οι πολωτικοί φακοί είναι στάνταρ στα γυαλιά ηλίου της Spect και εγγυώνται κορυφαία ορατότητα ακόμα και στις πιο δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες, ενώ ενσωματώνουν πρωτοποριακές τεχνολογίες με γνώμονα την άνεση και την αποτελεσματικότητα. Σχεδιάζονται ώστε να καλύπτουν τις απαιτήσεις αθλητών που καλούνται να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Τα προϊόντα της Spect δοκιμάζονται και εξελίσσονται σε πραγματικές συνθήκες και δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιούνται από την ομάδα skydiving της Red Bull.

Τα γυαλιά ηλίου Red Bull Spect είναι άμεσα διαθέσιμα στο Motomarket σε μεγάλη ποικιλία σχέδιων και χρωμάτων. Επισκέψου ένα από τα φυσικά καταστήματα ή κάνε τις αγορές σου εύκολα και γρήγορα μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αθήνα
Θησέως 25 (Ελ. Βενιζέλου) 176 71 Καλλιθέα
T. 210 92 22 349
venizelou@motomarket.gr
 
Θεσσαλονίκη
Εθνικής Αντιστάσεως 139, 551 34 Καλαμαριά
T. 2310 444466
karamanli@motomarket.gr
 
http://motomarket-shop.gr/
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »