Symphony ST 200: Οι 5 λόγοι που συνεχίζει να είναι Best Seller

Symphony ST 200: Οι 5 λόγοι που συνεχίζει να είναι Best Seller

Με ανανεωμένη εμφάνιση, πιο πρακτικό και οικονομικό από ποτέ, το νέο Sym Symphony ST 200 σου παρέχει όλα όσα ζητάς από ένα scooter για καθημερινή χρήση αποτελώντας ένα από τα πιο πετυχημένα scooter της Ελληνικής αγοράς.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Σχεδιαστικά ανανεωμένο και ποιοτικά σε υψηλό επίπεδο


Το νέο Sym Symphony ST200 πατάει στις ήδη υπάρχουσες ρευστές γραμμές του προκατόχου του, αλλά πλέον αναπαράγει μια πιο δυναμική εικόνα με αρκετές κομψές λεπτομέρειες. Το κλασικό design ενορχηστρώθηκε από μοντέρνες πινελιές, όπως τον διπλό LED προβολέα και τα DRL φώτα ημέρας σε σχήμα V στο μπροστινό μέρος της ποδιάς. Χαρακτηριστικό και το πίσω φωτιστικό σώμα, επίσης LED, σε σχήμα μπούμερανγκ, ενώ τα χρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία προσθέτουν πόντους στην εμφάνιση του Symphony. Η ποιότητα κατασκευής του Symphony ST 200 είναι σε υψηλό επίπεδο: Οι βαμμένες επιφάνειες και η σωστή επιλογή και συναρμογή των υλικών, ακόμα και στα λεγόμενα κρυφά σημεία, έχουν ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο του ST.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επίπεδο πάτωμα και Top Box στον βασικό εξοπλισμό


Η θέση οδήγησης του Sym Symphony ST 200 έχει σχεδιαστεί ώστε να βολεύει αναβάτες κάθε αναστήματος, ενώ η σέλα-απέχει μόλις 790 χιλιοστά από το έδαφος- είναι νέα και μεγαλύτερη σε διαστάσεις. Παράλληλα, η τάπα ανεφοδιασμού καυσίμου βρίσκεται πλέον στην ποδιά, με το ίδιο το ρεζερβουάρ να τοποθετείται κάτω από το πάτωμα. Χάρη στην νέα τοποθεσία του ρεζερβουάρ, ο χώρος αποθήκευσης κάτω από την σέλα είναι πλέον μεγαλύτερος και μπορεί να φιλοξενήσει 2 κράνη τύπου jet.


Τα όργανα του μοντέλου αναβαθμίζονται σε μία LCD οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, νέας σχεδίασης, ενώ στο τιμόνι υπάρχει θύρα παροχής ρεύματος USB 3.0 για γρήγορη επαναφόρτιση ηλεκτρικών συσκευών. Το επίπεδο πάτωμα του Sym Symphony ST200 εκτοξεύει την πρακτικότητα, ενώ στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και Top Box χωρητικότητας 33 λίτρων, που αυξάνει επιπλέον την ωφέλιμη χωρητικότητα.

12,6 ίπποι και κατανάλωση μόλις 3 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα.


Ο εξελιγμένος τεχνολογικά κινητήρας του Sym Symphony ST 200 έχει συμμορφωθεί με τις προδιαγραφές Euro 5, χωρίς όμως να έχει υποστεί συνέπειες στην απόδοση του. Η ισχύς του ανέρχεται στους 12,5 ίππους στις 7.500σαλ. με μέγιστη ροπή 1,3kg-m στις 6.000σαλ και οι επιδόσεις του είναι πολύ ικανοποιητικές. Η κατανάλωση  παραμένει σε χαμηλά επίπεδα της τάξης των 3 λ./100χλμ. μια επίδοση που συναγωνίζεται αυτή των 125αριών.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »