• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Super Soco CPX: Με τελική 90χλμ./ώρα και 140χλμ αυτονομίας

Super Soco CPX: Με τελική 90χλμ./ώρα και 140χλμ αυτονομίας

Το CPX δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τις επιδόσεις των ανταγωνιστών του που τροφοδοτούνται με βενζίνη στην κατηγορία των 125 κυβικών, αλλά ούτε και από την αυτονομία τους.

Επιδόσεις 125αριου και πραγματική αυτονομία 140 χιλιόμετρα

Το CPX είναι ένα ηλεκτρικό scooter ελαφρύ και ευέλικτο, απόλυτα οικολογικό, με πολύ χαμηλό κόστος λειτουργίας και επιδόσεις εφάμιλλες με ένα συμβατικό scooter 125 κυβικών. Το σχεδιαστικό τμήμα της Super Soco του έχει χαρίσει μια κομψή και σύγχρονη εμφάνιση, η οποία δίνει έμφαση στην καινοτομία αλλά ταυτόχρονα διατηρεί μια οικεία εικόνα σύμφωνα με τα scooter αισθητικά πρότυπα που γνωρίζουμε. Ποιοτικά το CPX βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, όπως όλα τα μοντέλα της Super Soco και δικαιολογεί απόλυτα κάθε ευρώ της συνολικής τιμής του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τελική 90χλμ./ώρα, φόρτιση σε 3,5 ώρες και έως 280 χιλιόμετρα αυτονομίαςΔιαθέτει χώρο για δύο μπαταρίες λιθίου τελευταίας τεχνολογίας 60 Volt / 45 Ah οι οποίες λειτουργούν παράλληλα, αυξάνοντας τα επίπεδα αυτονομίας. Είναι αποσπώμενες ώστε να μπορούν να επαναφορτιστούν σε οικιακή πρίζα και χρειάζονται περίπου 3,5 ώρες μέχρι να αγγίξουν το 100% της πληρότητας τους. Η αυτονομία που προσφέρουν είναι από 140 έως 280 χιλιόμετρα, ανάλογα το επιλεγμένο mode οδήγησης. Ο ηλεκτρικός κινητήρας παρέχει ισχύς 4800 Watt ή αλλιώς 5,4 ίππων και εξαιρετική ροπή εκκίνησης 17,4 Kg-m. Διαθέτει τρία mode οδήγησης τα οποία περιορίζουν την τελική ταχύτητα στα 50 / 70 / 90 χλμ./ώρα χωρίς να μειώνουν την απόδοση. Η εναλλαγή ανάμεσα στα διαθέσιμα modes μπορεί να γίνει και εν κινήσει και βοηθάει στην επίτευξη μεγαλύτερης αυτονομίας κάθε φορά. Το αποτέλεσμα είναι η πραγματική αυτονομία να φτάνει τα 140 χιλιόμετρα στο γρήγορο πρόγραμμα, κάτι που αποδεικνύεται την ορθότητα τον ισχυρισμών της Super Soco.

Απόσβεση σε 2 χρόνια σε σχέση με ένα βενζινοκίνητο και μετά μόνο όφελοςΗ τιμή του με τις δύο μπαταρίες είναι στα 6.065 ευρώ και με το ποσό επιδότησης του νέου προγράμματος κινούμαι ηλεκτρικά, μειώνεται κατά 800 ευρώ. Βέβαια στην περίπτωση ενός ηλεκτρικού scooter θα πρέπει να υπολογίσετε και το πραγματικό κόστος χρήσης, ώστε να μπορείτε να ορίσετε αν τιμή είναι συμφέρουσα και άμεσα συγκρίσιμη με αυτή ενός βενζινοκίνητου. Ένα μέσο κόστος καυσίμου για 10.000 χιλιόμετρα ανά έτος σε βάθος τριετίας ανέρχεται περίπου στα 1800 ευρώ. Αν σε αυτό προσθέσουμε το κόστος service και αναλωσίμων, το συμπέρασμα που εξάγεται είναι το εξής. Στα πρώτα 2-3 χρόνια με το CPX έχετε κάνει απόσβεση το ποσό της αρχικής διαφοράς τιμής σε σχέση με αυτή ενός scooter βενζινής και από εκεί και πέρα υπάρχει μόνο όφελος υπέρ του ηλεκτρικού. 

Επιδόσεις 125αριου αλλά πολύ φθηνότερο κόστος χρήσης
140 χιλιόμετρα τελικής στο γρήγορο πρόγραμμα
800 ευρώ επιδότηση με το κινούμαι ηλεκτρικά
Με τη βενζίνη στα 2 ευρώ, μήπως γλυκοκοιτάς τα ηλεκτρικά;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »