Στα παιδιά στρέφεται η Moto Guzzi για το μέλλον

Ματιά στην επόμενη γενιά ή... ξεμείναμε από ιδέες; Την δημιουργικότητα των παιδιών θέλει να επιστρατεύσει η Moto Guzzi για να πάρει ιδέες για τα μοντέλα των επόμενων χρόνων! Με ποιο σκεπτικό πιστεύετε ότι πήρε αυτή την απόφαση;

Το 2021 σηματοδοτεί τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Moto Guzzi, μίας από τις σημαντικότερες εταιρείες μοτοσυκλετών του κόσμου. Η εταιρεία θα εορτάσει την περίσταση με ποικιλία τρόπων, μεταξύ των οποίων με παρουσιάσεις ειδικών επετειακών μοντέλων και ένα special βιβλίο, που δημοσιεύθηκε πριν λίγα 24ωρα. Τώρα, στο πλαίσιο της εξέτασης των μελλοντικών πλάνων της εταιρείας, η επίσημη κοινότητα των φίλων και ιδιοκτητών Moto Guzzi, η γνωστή «The Clan», προσκαλεί τους... πολύ νέους φίλους της μάρκας να συμμετάσχουν στην δημιουργία των νέων μοντέλων!

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Πιο συγκεκριμένα, με επίσημη ανακοίνωση, η «The Clan» ανακοίνωσε διαγωνισμό σχεδίασης μοτοσυκλέτας, στον οποίο θα συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας 2 έως 12 ετών. Το κάλεσμα απευθύνεται στα παιδιά, τα εγγόνια και τους νεαρούς φίλους των μελών της κοινότητας και κάθε συμμετέχων μπορεί να στείλει όσα έργα σχεδιασμού ή ζωγραφικής θέλει. Μέσα από την φαντασία και την δημιουργικότητα των παιδιών, η Moto Guzzi θέλει να δει το πως η επόμενη γενιά φαντάζεται τις μοτοσυκλέτες των επόμενων 100 χρόνων.
 
Μετά το τέλος της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών, οι σχεδιαστές του Centro Stile της Moto Guzzi θα επιλέξουν και θα σχολιάσουν τα 10 πιο ενδιαφέροντα έργα που θα έχουν λάβει, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ως έμπενυση για τα επόμενα βήματα της Moto Guzzi στο μέλλον. Παράλληλα, όλα τα έργα θα εκτεθούν σε ειδική ιστοσελίδα.
 
Τι λέτε εσείς για αυτή την κίνηση; Μια αυθεντική προσπάθεια για εξερεύνηση της φαντασίας της μελλοντικής γενιάς ή απλά... ξεμείναμε από ιδέες και το γυρίσαμε στα παιδιά; Πείτε μας στα σχόλια...
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »