LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Sparta Racing Circuit: Διήμερο Supermoto προπόνησης

Διαβάστηκε από 1.875 αναγνώστες (2/12/2019)

Με ένα διήμερο track day στην πίστα της Σπάρτης, οι φίλοι του Supermoto θα αποχαιρετίσουν το 2019. Δείτε όλα όσα θέλετε να ξέρετε και δηλώστε και εσείς συμμετοχή.

mototriti Team

Η Wolf Racing και η Sparta Racing Circuit διοργανώνουν διήμερο track day στην γνωστή πίστα της Σπάρτης, για όλους τους φίλους τους supermoto και όχι μόνο. Δύο ημέρες γεμάτες οδήγηση και μια δεξιοτεχνία-έκπληξη στην πανέμορφη πίστα της Σπάρτης σας περιμένουν να τις απολαύσετε και να περάσετε καλά, στο τέλος της σεζόν.

Το κόστος συμμετοχής για την 1 ημέρα είναι 20 ευρώ, ενώ και για τις δύο ημέρες ανέρχεται στα 35 ευρώ. Για όσους αναβάτες συμμετέχουν από την Θεσσαλονίκη, ισχύει μια ειδική προσφορά: Η συμμετοχή και στις 2 ημέρες κοστίζει όσο η μία μέρα: Μόνο 20 ευρώ!

Στην τεχνική πίστα της Σπάρτης με τις 15 στροφές, η οδήγηση supermoto γίνεται απόλαυση, ενώ χάρη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Sparta Racing Circuit, ακόμη και όσο βρίσκεστε εκτός πίστας, η διασκέδαση και η εξυπηρέτηση είναι εγγυημένη.

Μην χάσετε την ευκαιρία να δηλώσετε συμμετοχή στο track day και να περάσετε μια –ή γιατί όχι, δύο- μέρα γεμάτη αδρεναλίνη και δράση! Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με την πίστα κάνοντας ένα κλικ εδώ.  

BEST BUY