Sparta Racing Circuit: Διήμερο Supermoto προπόνησης

Με ένα διήμερο track day στην πίστα της Σπάρτης, οι φίλοι του Supermoto θα αποχαιρετίσουν το 2019. Δείτε όλα όσα θέλετε να ξέρετε και δηλώστε και εσείς συμμετοχή.

Η Wolf Racing και η Sparta Racing Circuit διοργανώνουν διήμερο track day στην γνωστή πίστα της Σπάρτης, για όλους τους φίλους τους supermoto και όχι μόνο. Δύο ημέρες γεμάτες οδήγηση και μια δεξιοτεχνία-έκπληξη στην πανέμορφη πίστα της Σπάρτης σας περιμένουν να τις απολαύσετε και να περάσετε καλά, στο τέλος της σεζόν.

Το κόστος συμμετοχής για την 1 ημέρα είναι 20 ευρώ, ενώ και για τις δύο ημέρες ανέρχεται στα 35 ευρώ. Για όσους αναβάτες συμμετέχουν από την Θεσσαλονίκη, ισχύει μια ειδική προσφορά: Η συμμετοχή και στις 2 ημέρες κοστίζει όσο η μία μέρα: Μόνο 20 ευρώ!

Στην τεχνική πίστα της Σπάρτης με τις 15 στροφές, η οδήγηση supermoto γίνεται απόλαυση, ενώ χάρη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Sparta Racing Circuit, ακόμη και όσο βρίσκεστε εκτός πίστας, η διασκέδαση και η εξυπηρέτηση είναι εγγυημένη.

Μην χάσετε την ευκαιρία να δηλώσετε συμμετοχή στο track day και να περάσετε μια –ή γιατί όχι, δύο- μέρα γεμάτη αδρεναλίνη και δράση! Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με την πίστα κάνοντας ένα κλικ εδώ.