• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
SizzApp: Το μοναδικό GPS Tracker χωρίς συνδρομή

SizzApp: Το μοναδικό GPS Tracker χωρίς συνδρομή

Αν αναζητάς ένα αξιόπιστο σύστημα εντοπισμού GPS για τη μοτοσυκλέτα ή το scooter σου, το SizzApp είναι η πιο συμφέρουσα λύση, καθώς σε απαλλάσσει από μηνιαίες ή ετήσιες συνδρομές.

Τα GPS Trackers είναι ιδιαίτερα διαδομένα στον χώρο των μοτοσυκλετών, που μπορούν εύκολα να γίνουν στόχος επιτήδειων, καθώς σε περίπτωση κλοπής μπορεί όχι μόνο να αποκαλύψει τη θέση του οχήματος, αλλά να βοηθήσει στην εξιχνίαση κι άλλων υποθέσεων, βάζοντας τέλος σε κάποια παράνομη δραστηριότητα. Είναι μικρά σε μέγεθος και εύκολα στην εγκατάσταση, ενώ παίρνουν σήμα από διαφορετικούς δορυφόρους για τον ακριβή προσδιορισμό της θέσης της μοτοσυκλέτας με πολύ μικρή απόκλιση. Η χρήση τους όμως προϋποθέτει να πληρώνεις σε μηνιαία ή ετήσια βάση κάποια συνδρομή, αλλά το SizzApp πρωτοπορεί καθώς είναι το μοναδικό GPS Tracker παγκοσμίως που περιλαμβάνει κάρτα SIM, η οποία δεν χρειάζεται ανανέωση.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αυτό σημαίνει ότι πέρα από το αρχικό κόστος αγοράς δεν θα επιβαρυνθείς ποτέ ξανά με άλλα πάγια έξοδα για τη χρήση του. Το SizzApp ελέγχεται μέσω εφαρμογής και στέλνει ειδοποιήσεις στο κινητό σου τηλέφωνο κάθε φορά που εντοπίσει μη εξουσιοδοτημένη μετακίνηση της μοτοσυκλέτας ή του scooter, ενώ ανιχνεύει τυχόν χτυπήματα και σε ενημερώνει. Ανά πάσα στιγμή σου επιτρέπει να ελέγχεις τη θέση του οχήματος, καθώς και την κατάσταση της μπαταρίας και φυσικά σε ειδοποιεί σε περίπτωση αποσύνδεσης από αυτή.Το SizzApp δεν είναι μόνο ένα GPS Tracker, αλλά μια πραγματική εφαρμογή δικτύωσης, καθώς σου επιτρέπει να δημιουργήσεις ομάδες με άλλους χρήστες και έτσι να οργανώσεις ομαδικές βόλτες καθορίζοντας την ακριβή διαδρομή. Σε περίπτωση που κάποιος αναβάτης χαθεί, ο εντοπισμός του γίνεται πανεύκολα χωρίς καν να χρειαστεί τηλεφωνική επικοινωνία. To SizzApp είναι διαθέσιμο σε 2 εκδόσεις, 2G και 4G, που διαφέρουν ως προς το ασύρματο δίκτυο που χρησιμοποιούν και την ταχύτητα μετάδοσης των δεδομένων.

Τιμές:
SizzApp 4G: 265 ευρώ
SizzApp 2G: 225 ευρώ
   
Για περισσότερες πληροφορίες:

Θεσσαλονίκης 24,
Νέα Φιλαδέλφεια Αττικης

Τηλ.: 2103008853
mail: info@wheelnwater.com
www.wheelnwater.com

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »