• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Best Seller της SYM στην Ελλάδα γίνεται ακόμα πιο προσιτό.

SYM Symphony ST 200i: Νέα χαμηλότερη τιμή

 

Ακόμα πιο προσιτό γίνεται το κορυφαίο σε πωλήσεις στην Ελλάδα, SYM Symphony ST200i χάρη στην νέα χαμηλότερη τιμή του. Δες την εδώ:

Το SYM SYMPHONY ST 200, το Νο1 σε πωλήσεις της ελληνικής αγοράς, τώρα ακόμη πιο προσιτό.
 
Τώρα, και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να κάνετε δικό σας το best seller με Έκπτωση - Δώρο 150 ευρώ. Η τιμή της έκδοσης με ομοιόχρωμο βαλιτσάκι διαμορφώνεται τώρα στα 2.225 ευρώ.
 
Το SYMPHONY ST 200i ABS, αποτελεί την αιχμή του δόρατος της οικογένειας Symphony. Η σχεδίασή του συνδυάζει τα sport χαρακτηριστικά με την κομψότητα. ¶νετο και για τους δύο αναβάτες, ελαφρύ και με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (2.9 l/100km), είναι ένα scooter απαιτήσεων χωρίς συμβιβασμούς. Το άρτιο αισθητικά scooter της SYM προσφέρει εξαιρετικές εσωτερικές διαστάσεις αποθήκευσης και υψηλές επιδόσεις σε ιπποδύναμη (12PS) και ροπή, ενώ διαθέτει και σύστημα πέδησης ABS της BOSCH, για μεγαλύτερη ασφάλεια.
 
Ξεχωρίζει για τα LED φώτα, το καντράν με τις 2 ψηφιακές οθόνες και τα προστατευτικά σε φινίρισμα carbon, περιορίζοντας τη ζημιά στα φωτιστικά σώματα και τα πλαστικά μέρη του scooter.
 
Οι τροχοί 16 ιντσών εμπρός/πίσω, συμβάλλουν στη δέουσα οδηγική συμπεριφορά, ειδικά για τους ελληνικούς δρόμους που κρύβουν «εκπλήξεις». Χάρη στην ειδική μελέτη σχεδίασης, δεν περιορίζεται o αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, φιλοξενώντας ένα FULL FACE κράνος. Επιπλέον, εσωτερικά της ποδιάς, υπάρχει κλειστός αποθηκευτικός χώρος μεταφοράς διαφόρων μικροπραγμάτων με παροχή USB.
 
Με χρηστικό επίπεδο πάτωμα και γάντζο ασφαλείας στο εσωτερικό της ποδιάς, η ανάρτηση και μεταφορά χειραποσκευών γίνεται με άνεση και ασφάλεια.
 
Το Top Box του SYMPHONY ST 200, προσθέτει επιπλέον 33 λίτρα αποθηκευτικού χώρου. Το βαλιτσάκι είναι ομοιόχρωμο, ενώ συνοδεύεται και με μαξιλάρι πλάτης συνεπιβάτη. Σημαντικό πλεονέκτημα, το Top Box ξεκλειδώνει με το κλειδί του οχήματος.
 
 

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ