SYM Symphony ST 200i: Έχει την συνταγή για την κορυφή

SYM Symphony ST 200i: Έχει την συνταγή για την κορυφή

SYM Symphony ST 200i: Έχει την συνταγή για την κορυφή

To SYM Symphony ST 200i είναι ένα από τα πιο πετυχημένα scooters για την αγορά μας, παίζοντας στην κορυφή των ταξινομήσεων των scooters εδώ και χρόνια.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

«200άρι» scooter σε τιμή που ζηλεύουν μερικά 125άρια

Η προσιτότητα σε συνδυασμό με την υψηλή λειτουργικότητα είναι ίσως οι σημαντικότερες αρετές, όσον αφορά την δική μας αγορά στα scooters. Η SYM έχει αφουγκραστεί τις ανάγκες των Ελλήνων αναβατών με τον καλύτερο τρόπο τα τελευταία χρόνια και το Symphony ST 200i αποτελεί το διαπιστευτήριο των προσπαθειών της. Δεν είναι τυχαίο που το Symphony ST 200 φλερτάρει διαρκώς με την κορυφή των ταξινομήσεων στα scooters: Ήδη για το 2022, έχει πετύχει πάνω από 600 ταξινομήσεις και «πουλάει» περίπου 200 κομμάτια το μήνα…


Δείτε εδώ την δοκιμή μας για το SYM Symphony ST200i


Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδιαστικά ανανεωμένο και ποιοτικά σε υψηλό επίπεδο

Το νέο SYM Symphony ST200i πατάει στις ήδη υπάρχουσες ρευστές γραμμές του προκατόχου του, αλλά πλέον αναπαράγει μια πιο δυναμική εικόνα με αρκετές κομψές λεπτομέρειες. Το κλασικό design ενορχηστρώθηκε από μοντέρνες πινελιές, όπως τον διπλό LED προβολέα και τα DRL φώτα ημέρας σε σχήμα V στο μπροστινό μέρος της ποδιάς. Χαρακτηριστικό και το πίσω φωτιστικό σώμα, επίσης LED, σε σχήμα μπούμερανγκ, ενώ τα χρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία προσθέτουν πόντους στην εμφάνιση του Symphony. Η ποιότητα κατασκευής του Symphony ST 200i είναι σε υψηλό επίπεδο: Οι βαμμένες επιφάνειες και η σωστή επιλογή και συναρμογή των υλικών, ακόμα και στα λεγόμενα κρυφά σημεία, έχουν ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο του ST.

 

Εργονομικά βελτιωμένο και με Top Box στον βασικό εξοπλισμό

Η θέση οδήγησης του SYM Symphony ST200i έχει σχεδιαστεί να βολεύει αναβάτες κάθε αναστήματος, ενώ η σέλα είναι νέα και μεγαλύτερη σε διαστάσεις. Η αλλαγή της θέσης του ρεζερβουάρ έφερε την τάπα ανεφοδιασμού στο εσωτερικό της ποδιάς και έτσι, δεν απαιτείται να κατέβεις από το scooter για να γεμίσεις. Στον βασικό εξοπλισμό του Symphony ST 200i περιλαμβάνεται και top box χωρητικότητας 33 λίτρων, εκτοξεύοντας την ωφέλιμη χωρητικότητα η οποία είναι ήδη σε υψηλό επίπεδο: Κάτω από την σέλα μπορούν να τοποθετηθούν 2 κράνη τύπου jet.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »